![]() |
Cytat:
|
:blink: Kiedyś mój sim miał ducha i po prostu z nim gadał (nie bał się). Co to ma znaczyć??????????? :ph34r: :ph34r: :ph34r:
|
hmm...nie wiem co to moze znaczyc...moze ten sim mial na imie Brawura? :lol: hehe! :D
|
Mam drugą dziwną sytuacje.Zaprosilam na impre duuuuuuuuuuuuuzo gosci.Wszyscy wyszli o 02:00 w nocy a taka jedna baba nie poszla do domu tylko u mnie zostala i nic sie nie dalo z nia zrobic.Naciskalam na nia a ona nic.Tylko miala napisane nic nie mozna zrobic.A jak spala na stojaco to tak chrapala ze nie dalo sie wytrzymac.Nie zagradzalam jej a ona nie mogla sie ruszyc.Dawalam jej jedzenie a ona nie jadla a byla bardzo glodna.Az wreszcie pszyszla po nia kostucha.Dziwne <_<
|
Pewnie się jakoś zaklinowała... Mi też się tak parę razy zrobiło - "move_objects on" poszedł w ruch :D Bo niby, co ja jestem? Schronisko dla bezdomnych? :P
|
Mi się raz zdarzyło że sąsiad zasnął na mojej działce. A rano wstał i poszedł do domu. Co ja CARITAS JESTEM .....Albo poszłam do pewnego miejsca ...nie włączyłam pauzy i simka chałupke spaliła....ale sie fajnie paliło...wiecie niemiałam sumienia gasić... :D :D :lol: :lol:
|
:D spoko! ja bym nie miala sumienia zostawic tak tego ognia! :lol: szkoda simow! :rolleyes:
|
Ale ona nie napisała ze simy się spaliły.Chyba że miałaś na myśli ze szkoda simów bo nie mają gdzie mieszkać......to co innego :D
|
no, moze byc. biedne simy! :( nie maja gdzie mieszkac! :( :unsure:
|
Pewnie mają teraz nowy domek.Moze nawwet większy i ładniejszy......... :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:03. |