![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Dobrze, Angel :D
Ale wskrzeszeniomat nie jest w NŻ, tylko w NS, którego już nie mam :/ Zapomniałem dodać, że ciekawi Mnie, co się stanie, gdy Kasandra wejdzie na szczyt kariery naukowej. *** A widzieliście tę chatkę w Miłowie, która stoi na odludziu? Ma takie same boazerie jak dom Ćwirów, tylko jest mniejsza. I styl budownictwa bardzo podobny do domu Ćwirów. Tam jest prysznic na dworze i w ogóle jakaś taka dziwna ta chatka. Kojarzy ktoś? Wie ktoś coś o niej? |
Aaaa to dlatego nie miałam "wskrzeszeniometu" jak zainstalowałam NŻ xD
Bo zawsze miałam zainstalowane NŻ i NS..ale teraz mam tylko TS2 :P A co do chatki...nie wydaje mis się by miała jakiś związek z rodziną Ćwirów :| Ale tak, widziałam ją :) |
Stała mi się dziwna rzecz...
Pewnego dnia gdy przyglądałam się Belli na tym latającym balonie przez przypadek nacisnęłam jakiś przycisk(nie wiem jaki) i nagle pisało Trwa Wsczytywanie Czekaj... Zaprowadziło mnie to do jakiegoś domku i tak mieszkała dokładnie Bella Ćwir!!! Wiem,że to bardzo,bardzo mał prawdopodobne,ale to była na 100% ona!!!! |
Gienka albo wymyślasz (to raczej wiadome) Albo przeniosło cię do podróbki belli do Dziwnowa
|
Cytat:
A jak ten dom wyglądał??? A jak z niego wyszłaś to do jakiego otoczenia trafiłaś???? |
Cytat:
|
Czy Michał Kawaler był bratem Belli? Bo gdy go wskrzesiłam to na panelu rodziny był w związku z Diną i pokazywało się jakby on był bratem Belli :O
|
Dokładnie, Nysiu. Michał był bratem Belli.
EDIT: Zaraz, zaraz... :| Michał miał Dinę oznaczoną jako żonę? :| Coś Mi tu nie gra... Coś jest nie tak... :| |
Tak! Dina to ta w jasnych włosach (upewnia się)? Jutro włączę grę i wkleję fotkę
EDIT: Wklejam fotkę ;) [IMG]http://i27.************/jgtmr4.jpg[/IMG] |
Cytat:
Czy było w nich coś ciekawego??? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:30. |