TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Wybacz mi mamo" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28649)

Radioaktywna_Skarpeta 15.08.2008 23:28

Odp: "Wybacz mi mamo"

Jejku to było, to było... wybacz, ale nie umiem wyrazić tego słowami. Pamiętaj Antal: moje wnuki będą znały historię Moniki. Zawsze będę o tym FS pamiętać.

Ilona-Milka-simka 17.08.2008 19:47

wszystko fajnie tylko mi szkoda tych dzieci Moniki że tak długo nie znały swojej matki

Eclipse 19.08.2008 11:34

Świetne fotostory, chociaż nie wiem czy po prostu tylko tak można je ująć.
Czytałam je nawet będąc jeszcze niezalogowana na forum. Było kilka błędów, ale w finałowym odcinku praktycznie wogóle nie miały znaczenia. Gratuluję Ci tak wspaniałego fotostory. 10/10 na koniec ;).

pe.es. już nie potrafię się doczekać Twojego kolejnego dzieła ;).

ptasie mleczko 27.08.2008 23:07

No i ki diabeł mnie podkusił żeby tu wleźć? siedziałam cały dzień i czytałam od początku do końca. ehh no i co tu napisać? po prostu jedno wielkie WOW. szczerze powiedziawszy po pierwszych odcinkach nie spodziewałam się. na naszych oczach narodził się talent. z odcinka na odcinek fs było coraz lepsze i lepsze aż w końcu spojrzałam na zegarek 23.00 pięknie ale musiałam doczytać. masz masę pomysłów świetne zwroty akcji i trzymasz w napięciu do ostatniej chwili poza tym Twój styl z czasem stał się prawie idealny. całość sprawiała wrażenie jakby czytało się dobrą książkę z ilustracjami. jestem pod wielkim wrażeniem. pisz dalej ... mamy tutaj doskonały przykład że praktyka czyni mistrza ;)
Ps. na końcu prawie się popłakałam

Volturia 03.11.2008 19:24

Pierwszy odcinek zapowaidał się tak sobie. Urwane zdania. dobrze ,że duzo zdjęć , ale na zdrowy rozum - powinno byc wiecej tekstu. Dużo powtórzeń, np. '' Po chwili zamówiła taksowkę." " Za chwilę przyjechała taksówka" - kwestia dwóch słówek, określeń ,a jest ich jak mówiłam zamało.
Ale pojawiła się duża poprawa. Więcej tekstu i z czasem coraz to ciekawsze wydarzenia. :)

Black_Angel 07.12.2008 14:39

No tak ... Wiem, że fs było napisane dawno, ale myśle, że powinnam się wypowiedzieć. Czytać zaczęłam je 3 dni temu, skończyłam przed chwilą.
I muszę przyznać, że fs jest świetne. Naprawdę świetne. Uważam, że masz talent :)
Czasami zdarzały Ci się błędy ortograficzne ... ale tak szczerze, to fs jest tak cudne, że mi nie przeszkadzały :]
Ocena ...
10/10
Daje max, nie mogłabym inaczej ... :)

luśka 07.12.2008 18:31

przeczytałam prawie całe. opuściłam kilka odcinków ;) chyba z 5... nie czytałam o tym, jak Piotr i Monika wzięli ślub i jak urodziły im się dzieci :) ogólnie GRATULACJE za tak wspaniałe fs! warte przeczytania. super, że Monika i Piotr wrócili do siebie :)

Alisha 07.12.2008 20:12

Polecam Ci nasze forum, czemu sie nie zajerejstrujesz? B)
Super, niezle to skombinowalas!!! 5 gwiazdek!!! :)

Panna Lawenda 28.01.2009 12:48

Ale to już jest skończone O_O

nicram01 30.01.2009 20:32

sorka nie znalazłem odcinków od 14 xD a i szkoda że Monika i Paweł nie są razem :( :chlip: myślałem że będą ze sobą zawsze a tu O ... ( ********** kinga ... )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:09.