TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

KONDZiO102 24.04.2009 22:23

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

A można wsiąść ślub będąc na wakacjach?
I czy można wtedy zapraszać znajomych ze swojej standardowej okolicy (np.: Miłowo)

Björk 24.04.2009 22:44

Można wziąć ślub będąc na wakacjach, ale znajomych z rodzimej okolicy nie można zaprosić. Chyba, że jest na to jakiś hack :)

KONDZiO102 25.04.2009 10:10

Dzięki.
A można wziąć na wakacje kogoś kto nie mieszka w jednym domu ze mną?
Np.: kochankę :D

Björk 25.04.2009 10:31

Można.

KONDZiO102 25.04.2009 11:43

No to super.
Wywieźć gdzieś laskę i powiedzieć. Albo bierzesz ze mną ślub albo sama do domu wracasz ;p
Dzięki

bling91 01.05.2009 23:32

Mam pewien problem.. Mianowicie, pojechałam moją simką na wakacje do wioski Tekamizu, zaś stamtąd na targ i pagodę tekamizu. Zapisałam gre, więc sim pozostał na wakacjach. Kiedy wchodzę na otoczenie (w moim przypadku Miłowo), klikam na dom simki i chcę do niego wejść to wyskakuje komunikat, że mój sim jest na wakacjach i czy chce się tam przenieść, zaznaczam "tak".. i przenosze się na wakacje ale nie ma ta mojego sima! Co mam robić, żeby przywrócić go do domu w Miłowie i móc nim grać? Proszę o szybką odpowiedź

Łezka 02.05.2009 10:53

Bling91 kiedy chociaż jeden z Twoich simów wyjeżdża na wakacje to pozostałymi nie możesz wtenczas grać, a jeżeli sprawdzałeś w wiosce Takemizu na parceli publicznej to błędnie, bo Twój sim powinien być w hotelu bądź domku letniskowym.

bling91 03.05.2009 13:34

Kiedy wchodzę do Tekamizu nie ma jej w żadnym hotelu ani na żadnej innej parceli;/ Kiedy naciskam na jej dom w Miłowie wyskakuje: Rodzina ... przebywa właśnie na parceli Targ i pagoda Tekamizu. Czy chcesz grać na tej parceli? Jeżeli zaznaczam tak, zaczyna się ładowanie Tekamizu i wyświetla się cała wioska jednak nigdzie nie ma tam mojego sima. Jest na to jakaś rada

Mermaid_ 16.05.2009 10:14

Bling, może hotele są? Jeśli tak, musisz kliknąć na jeden z nich i zameldować się. A jeśli hoteli wciąż nie ma, to niestety, chyba będzie trzeba przyprowadzić Simów z ich obecnego domku. Chociaż nie wiem, czy będzie szło, skoro są na rzekomych wakacjach.

Julia002 01.06.2009 18:04

czy duża sunia w simsach morze urodzić trojaczki?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27.