![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Ale ja np. mam dobra kartę, grafika w grze też jest ustawiona, nie mam żadnych problemów z grafiką w simsach, a tatuaże niewyraźne są i tak :|
|
Cytat:
|
a ja mam pytanie odnosnie kariery - projektant wnetrz :)
Czy ktos juz osiagnal maksymalny poziom tej kariery? co trzeba robic by dostawac awanse? (ja jak narazie maluje na desce kreslarskiej:/)Czy zna ktos jakas stronke gdzie all jest ladnie opisane? Podoba mi sie ten zawod, ale kurcze nie zbytnio rozumiem go w simsach :P |
W dniach pracy dostajesz zlecenia. Jeśli oddalisz do widoku mapy, będziesz miała zaznaczone te miejsca - klikasz i wybierasz "wykonuj zlecenie". Sim przyjedzie na daną parcelę, a dalej już sobie poradzisz ;)
|
gdy kopie kopaczem na swoim podwórku to nagle koło mnie urządza się zbiegowisko
strasznie mnie to denerwuje jak się ich pozbyć |
@up - no właśnie nie pamiętam, czy oni przyłażą w nocy, czy w ciągu dnia. Zdaje się, że trzeba kopać tym ustrojstwem w nocy.
|
KathySelden - właśnie wtedy przybiegają i się skarżą, że za głośno.
Nieważne czy w dzień czy w nocy, ludzie i tak będą się zbiegali, ale jak ich się pozbyć to nie wiem :P |
No właśnie nie pamiętam, bo ostatnio kopałam jakieś pół roku temu i u mnie albo w nocy, albo w ciągu dnia NIE PRZYCHODZILI.
|
Może kopałaś gdzieś z dala od ludzkości?
|
Problem z Kopaniem?????
Miałem to samo co ty tylko, ze jak ja kopałem tym kopaczem to wszyscy sąsiedzi z mojej okolicy przychodzili w nocy a w dzień najlepiej kopać w dzień bo w nocy robisz hałas stąd zbiegowisko |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |