![]() |
Odp: Belle Rose
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, oby był jak najszybciej bo nie wytrzymam w tym napięciu.:)
|
OOłł yee
Ale z Gabriela skur***l :( Oby Marco go i Dantego poprostu za...bił... Kiedy next? :D |
BOOOSKIE :D:D Ale smutne.. i teraz mój optymizm gdzieś przepadł bo nie wiem czemu ale niestety czuje , że to sie wszystko źle skończy. :(.
|
Rudzielcu, dlaczego ? Dlaczego pozwoliłaś temu d****** dopaść Li Mei ?
Biedna dziewczyna, przez co musiała przejść z powodu jednego niewyżytego gnojka. Dziewczyny uważam, że po tym odcinku nawet gwoździara będzie za delikatną karą dla Gabrysia. Zdenerwowało mnie tylko zachowanie Marco, bo zamiast zostać z kobietą która w tak trudnej chwili go potrzebuje (i za dwie godziny może się rozstrzygnąć najważniejszy moment w jego życiu), to on jedzie i sam bezmyślnie chce załatwić dwóch g******. Powinien zawrócić i zostać przy Li Mei, tym bardziej, że Dante zapowiedział się z "wizytą". A tak w ogóle, kiedy następny odcinek ? |
Viperko nie mogę odpalić warsztatu :| nadal... nie wiem o co kaman, ale będę szukać tego błedu.
Paulasia12 chwilowo nastąpi krótka przerwa choć mam pomysł na dalszy ciąg, muszę sie zabrać za trzecią część bonusa z fantastycznej czwórki ;) narkotyk mówisz? ^^ natalia napięcie musi być, żebyście chcieli czytać dalej :D Kamis co zrobi Marco, wyjdzie w następnej cześci ;) czekoladko hmm.. nie skończy się aż tak źle ale dobrze też się nie skończy... :rolleyes: Atena Marco działa w desperacji. Wini się za wszystko co się stało, dlatego wsiadł w auto i pojechał. Dante zapowiedział się z wizytą ale Marco nie był na tyle głupi i kazał Colinowi zadzwonić po rodziców Mei, przy których Lambert nie może się przecież ujawnić.. ;) co do odcinka to jak mnie dopadnie wena to jeszcze w tym tygodniu ^^ tylko najpierw bonus i Vorg który już czeka w kolejce od tygodnia ^^ i w ogóle ja tu wam przedstawiam nowe oblicze Colina a wy tylko o zabiciu gwoździarką Gabriela :D chciałam poznać wasze zdanie na temat przemiany, a żadna z was nie zwróciła nawet uwagi xD czyżby wypadł aż tak źle? :rolleyes: |
Ten odcinek przyprawił mnie o dreszcze. Zdecydowanie jeden z lepszych (i wcale nie słodzę na siłę) Gabriel to taki podły robal, ze... uch :(((
Tylko żeby Marco nie wpakował się do więzienia! Odcinki bez Marco to nie to samo :p edit:A no tak, Colin, kurde, nawet nie pamiętam, jak wyglądał ostatnio :p edit2: Mówię szczerze i otwarcie, że zakochałam się w marco po obejrzeniu drugiego zdjęcia z bonusa :D |
Szczerze, to czułam, że właśnie tak potoczysz tą sytuację z Gabrielem, że jednak Marco nie zdąży mu przeszkodzić.
W ten sposób zaskoczyłaś większość czytelników :) Ja jak najbardziej zauważyłam nowy image Collina i muszę przyznać, że BARDZO mi się podoba :D Jestem po prostu pozytywnie zaskoczona :) Ciekawi mnie co zrobi Dante Gabrielowi - przecież ostrzegał by nawet nie tknął Mei, a tu mamy nie dość, że pobicie to i gwałt. Cytat:
|
Auroella mogę ci tylko powiedzieć, że Marco nie pójdzie siedzieć, ale zrobi coś... no coś zrobi :D muszę trzymać gębę na kłódkę :D
No a co do Marco to nie jesteś pierwsza która wzdycha na jego widok :D:D:D Searle chciałam zaskoczyć, jak widać udało się :P Colin się wyrobił, taki bardziej mi się podoba :D fajnie, że tobie również :D:D:D Co do błędów, to czasami mam przebłyski i jak widać umiem pisać bez większego robienia ich :D Więc na pewno się nie starzejesz, tylko ja miałam ów przebłysk :D dzięki wszystkim za komentarze :) |
Chce mi się głośno i brzydko kląć.
Czemu zrobiłaś to Mei? I Marco, i dziecku? No ale nie mogło być za sielankowo, niestety... Znam ten ból, bo jakimś czasie robi się za słodko, i trzeba wplątać takie zdarzenie... Gabriela wykastrować siekierą! Niech zejdzie z bólu! Czekam, jak to się dalej potoczy... Aki. |
olciakitty spokojnie, gwoździarka nie będzie potrzebna :)
akinimo nie chciałam, ale musiałam... I zaraz wytłumaczę dlaczego. FS miało potoczyć się inaczej... zupełnie inaczej. Zmieniłam treść ostatnich dwóch odcinków, gdyż mam zamiar to opowiadanie jeszcze trochę pociągnąć. Normalnie to zostałoby raptem kilka odcinków (pewnie z sześć) ale zmieniłam zdanie i chcę je przedłużyć :) No chyba, że większość będzie za tym bym skończyła jak najszybciej pisać swoje romansidło, to wtedy napiszę jeszcze trzy odcinki i się pożegnamy z tematem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37. |