![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
[przepraszam że post pod postem :<]
Może mnie nie rozumiecie. Więc wklejam zdjęcie: http://img709.imageshack.us/img709/359/thfghf.jpg |
Spróbuj tak: Wszystkie rzeczy ze ścian graniczących z basenem gdzieś przestaw (polecam schowek rodziny, w trybie budowy, takie pudełko). Potem Skasuj ścianę w domu, a następnie spróbuj dodać basen. Jak coś nie wyjdzie to się nie przejmuj, klikając na ikonkę cofnij, możesz wrócić do momentu, gdy włączyłeś tryb budowy/kupowania.
|
anie_1981 - nie pomogło, ale poprostu pociągnęłam dalej ściany i się udało. Dzięki :D
|
To się tak czasami wydaje, że nic nie przeszkadza, ale gdyby mnie spytać, co przeszkadza basenowi, to stwierdziłabym, że akwarium. Ono akurat graniczyło ze ścianą, która miała się połączyć z basenem.
|
A mnie po półgodzinnej walce udało się zbudować piwnicę... Co prawda, musiałem zrobić dobudówkę, inaczej się nie dało. Cóż, przynajmniej taras jest większy.
Kamis, widzę że też masz basen na dachu :P Teraz domki mogą być fajniejsze z tymi basenami. |
Taa... super sprawa :D
A akwarium nie przeszkadzało, ale dzięki jeszcze raz :) |
Kamis a może masz dach włączony?
|
Wyłączony, ale już dzięki, poradziłam sobie :P
|
Dobra rada dla tych którym Simowie stoją przed windą,która się zacieła-wejdzcie w edycje miasta i spróbujcie przekręcic parcele,albo przestawić ją w inne miejsce. Ja tak zrobiłam bo już nie mogłam patrzyć jak zaprzyjazniony Sim umierał ciągle z głodu....
|
hej ściągnęłam ten pakiet http://pl.store.thesims3.com/product...male&startAt=0 i nie wiem dlaczego, ale nie mogę znaleźć nigdzie tej choinki :( wszystko jest tylko jej nie mogę znaleźć.
Może ktoś pobrać i sprawdzić u siebie? Ten pakiet jest za darmo. Bardzo proszę o pomoc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:09. |