TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simki by Kestrel (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61607)

Kestrel 28.10.2013 21:27

Odp: Simki by Kestrel

Długość nosa to jeden z mankamentów jej urody, ale w sumie z krótszym wyglądałaby dziwnie :P

cerastes 29.10.2013 12:31

Dwie ostatnie simki są bardzo eleganckie. To ich cechy priorytetowe. ;) Stylizacje gustowne, dokładnie zaplanowane. Makijaże, fryzury, ubranie - wszystko dopasowane do typu urody. Alexa fajnie prezentuje się na tle wielkiego miasta (Bridgeport, jak się domyślam). Zresztą, tak wyglądającej simki, nie wyobrażam sobie nigdzie indziej. :D Zaś Marisa rzeczywiście przypomina trochę Sarę Jessicę Parker. ;P

Kestrel 29.10.2013 12:59

Dzięki za komentarz, cieszę się, że się podobają ;)
Nie jest to Bridgeport, tylko Nowy Jork ściągnięty z sieci :P

Diana 29.10.2013 18:06

Marisa niby wygląda trochę staro, ale podoba mi się. Najlepiej wyszła na trzecim zdjęciu :love:

Kestrel 31.10.2013 10:17

Staro? :huh: Nie powiedziałabym, że staro bo to przesada, ale na pewno jest dojrzała.

Agor-ia 31.10.2013 10:40

Cytat:

Napisał Kestrel (Post 1772066)
Staro? :huh: Nie powiedziałabym, że staro bo to przesada, ale na pewno jest dojrzała.

Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D Pomiędzy Tobą, a Twoją przedmówczynią jest ponad dziesięć lat różnicy :P

Typ urody SJ Parker zupełnie nie jest w moim guście, ale simka ma fajnie wymodelowany kształt twarzy ;) Nos niby trochę "odstaje", ale jak dla mnie jest ok.

Kestrel 31.10.2013 10:44

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1772072)
Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D Pomiędzy Tobą, a Twoją przedmówczynią jest ponad dziesięć lat różnicy :P

Wiem bo to samo pomyślałam, ale nie chcę żeby było, że dyskryminuję kogoś przez wiek :P

Agor-ia 31.10.2013 10:53

Cytat:

Napisał Kestrel (Post 1772076)
Wiem bo to samo pomyślałam, ale nie chcę żeby było, że dyskryminuję kogoś przez wiek :P

Ależ fakt, że w różnym wieku różnie postrzega się pewne rzeczy, to nie dyskryminacja ;) Już niech nas nie paraliżuje tak ta "poprawność polityczna". Sama pamiętam, że jak byłam wczesną nastolatką, to taka 30stka jak dla mnie mogła już sobie jesionkę klepać :D

Kestrel 31.10.2013 10:57

Może trochę offtop czy coś, ale muszę to powiedzieć :P Ja nigdy w sumie nie miałam takiego pojęcia. Nigdy nie miałam przemyśleń odnośnie wieku będąc dzieckiem i nie miałam tendencji twierdzić, że ktoś 30letni na przykład, jest stary :P Ale wiem, że dzieciaki mają takie skłonności :P Dużo ludzi tak ma, mówią, że ktoś w tym i w tym wieku jest stary do momentu aż sami ten wiek osiągną. Wtedy nagle przestają głosić taki pogląd ;)

Muffshelbyna 31.10.2013 17:31

Piękna simka. <3
Bardzo podobają mi się oczy, usta, fryzura i kształt twarzy.
Piąta fotka podoba mi się najbardziej, Marisa wyszła na niej świetnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:32.