![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Długość nosa to jeden z mankamentów jej urody, ale w sumie z krótszym wyglądałaby dziwnie :P
|
Dwie ostatnie simki są bardzo eleganckie. To ich cechy priorytetowe. ;) Stylizacje gustowne, dokładnie zaplanowane. Makijaże, fryzury, ubranie - wszystko dopasowane do typu urody. Alexa fajnie prezentuje się na tle wielkiego miasta (Bridgeport, jak się domyślam). Zresztą, tak wyglądającej simki, nie wyobrażam sobie nigdzie indziej. :D Zaś Marisa rzeczywiście przypomina trochę Sarę Jessicę Parker. ;P
|
Dzięki za komentarz, cieszę się, że się podobają ;)
Nie jest to Bridgeport, tylko Nowy Jork ściągnięty z sieci :P |
Marisa niby wygląda trochę staro, ale podoba mi się. Najlepiej wyszła na trzecim zdjęciu :love:
|
Staro? :huh: Nie powiedziałabym, że staro bo to przesada, ale na pewno jest dojrzała.
|
Cytat:
Typ urody SJ Parker zupełnie nie jest w moim guście, ale simka ma fajnie wymodelowany kształt twarzy ;) Nos niby trochę "odstaje", ale jak dla mnie jest ok. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może trochę offtop czy coś, ale muszę to powiedzieć :P Ja nigdy w sumie nie miałam takiego pojęcia. Nigdy nie miałam przemyśleń odnośnie wieku będąc dzieckiem i nie miałam tendencji twierdzić, że ktoś 30letni na przykład, jest stary :P Ale wiem, że dzieciaki mają takie skłonności :P Dużo ludzi tak ma, mówią, że ktoś w tym i w tym wieku jest stary do momentu aż sami ten wiek osiągną. Wtedy nagle przestają głosić taki pogląd ;)
|
Piękna simka. <3
Bardzo podobają mi się oczy, usta, fryzura i kształt twarzy. Piąta fotka podoba mi się najbardziej, Marisa wyszła na niej świetnie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:32. |