![]() |
Odp: Problemy z grą
A mi to się już odechciewa grać, tworzę rodzinę, gram gram i nagle gra się zawiesza i wyłącza, nie zależnie czy jest package czy go nie ma, i co teraz robić?
|
może masz za słaby komputer?
sprawdź wymagania |
Horsez, a przed Zwierzakami wszystko hulało jak należy? Jeśli zaczęło się po Zwierzakach, to od samego początku tak było, czy zaczęło się raptem jakiś czas temu?
PS. Pomóżcie z tym zaciemnionym pomieszczeniem... :( |
Widocznie masz za mało okien, albo od tej strony, gdzie słońce nie dochodzi (jakkolwiek to brzmi). Tak samo się zapewne dzieje, jak masz pomieszczenie bez okien i wstawisz tam jedną zapaloną lampę (np. w piwnicy). Ja już się do tego przyzwyczaiłam i więcej świec poustawiałam w domu ;)
|
To zaczęło się od zwierzaków, wcześniej wszystko było super, zero błędów.
|
Cytat:
|
Mam problem ze źrebakiem. Otóż wcale się nie starzeje.. powinien już dorosnąć a tu nic.. reszta zwierząt i simów normalnie się starzeje.. a ten skurczybyk nie! :((
|
Cytat:
Cytat:
Ja tak mam i zauważyłam że jeśli ciągle zapisuje grę, ona się nie wyłącza. |
Mam problem. Otóż grałam moją simką i jej klaczą. Postanowiłam, że wezmę udział w zawodach. Niestety przegrałam. Wychodzę po zawodach, a mój koń ma urodziny:O. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że konikowi do urodzin pozostało 30 dni. Próbowałam wychodzić z gry bez zapisywania i próbować jeszcze raz - nic nie dało:( Za każdym razem ma urodziny. Dodam, że gra jest aktualna... Co mam robić?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11. |