![]() |
Odp: Stories by Kicaj
Fajnie, że znowu coś dodajesz :)
Prolog, super. Jak widzę będą tu historie mrożące krew w żyłach? Nic więcej nie mogę powiedzieć, późno już dosyć i mózg mi się powoli wyłącza :P |
Fajnie, że wróciłaś :)
Prolog mi się strasznie podobał, szkoda, że tak krótko.. Nawet nie zdążyłam się wciągnąć na dobre, a tu trach! koniec :( No, ale to w końcu dopiero prolog.. Uwielbiam tajemnice, będę czekać na pierwszy odcinek :) |
Bardzo się cieszę, że znowu będziesz wstawiać swoje opowieści.
U ciebie jak zwykle wampiry i niesamowita historia :) Ta też się tak zapowiada. Czekam z niecierpliwością na 1 odcinek, po tak ciekawym prologu. :) |
No cóż... krótki tekst, więc i komentarz nie będzie długi. ;)
Zaskoczyłaś mnie. Nie mówiłaś, że właśnie TERAZ wstawiasz nową historię. Och, czas się schować i pójść w twój cień. :< Nie wiadomo o co chodzi, ale wiadomo o co chodzi. :| Oczywiście, jak zwykle świetne, profesjonalne opisy. Zaintrygowałaś mnie i niecierpliwie wyczekuję pierwszego odcinka. Czy to ma związek z Landerami? ;) Edit: Nie powinno się czasem przed słowami zakończonymi 'ąc; łszy; wszy' stawiać przecinków? Bo na początku tam aż się prosi. Nie chcę się mądrzyć czy coś, ale tuż przed feriami miałam o tym lekcje. B) |
No proszę, witamy wśród żywych :D
Tekst króciutki i póki niewiele z niego wiadomo, ale końcu to prolog... Pozostaje czekać na następny odcinek, gdzie akcja się rozwinie i będzie wiadomo coś więcej. Cieszę się, że wracasz na "stare śmieci". :D |
Jednak mnie ktoś pamięta... to miłe:D
@myrtek, dzięki za zwrócenie uwagi. Przecinki są mi kompletnie obce, więc "mądrzenie się" jest bardziej niż wskazane;) Z tym chowaniem się w cień to stanowcza przesada;> Dziękuje wszystkim za miłe słowa i entuzjastyczne przywitanie "po latach":D |
Fajnie, że znów jesteś. ;)
Już nie mogę się doczekać odcinka, strasznie mnie zaciekawiłaś tym prologiem. Na pewno będę czytać dalsze części. :) |
Dziękuję! <3
No zaskoczyłaś mnie i mimo, że jak twierdzisz "zanudzałaś mnie" to nie mam pojęcia co dokładnie planujesz, ale już nie mogę się doczekać dalszych części:) |
Czekałam na twój powrót, a teraz będę czekać na 1 odcinek. :) Prolog jest tajemniczy, nawet można powiedzieć bardzo. Myślę, że w 1 odcinku zrozumiem nieco więcej. :3
|
Trochę późno, ale jestem ;)
Strasznie zaciekawiłaś mnie prologiem. Jest tajemniczy (co kocham w OJSG) Czekam na odcinek. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:54. |