![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
Ale Kise ma fajną pidzame xD Mi to na pidzame wygląda xD. Ale Van śliczna <33 Dawaj mi Dive xD..Albo nie, jednak chcę Tonyego xd
|
Ajajaj oni są wszyscy PRZEPIĘKNI <3 Uwielbiam ich wszysktich od A do Z, a Natsu i Leo szczególnie mnie zauroczyli :D
|
Jacy oni wszyscy są piękni! Jak ty robisz takich simów?! Z Vanessy śliczna kobietka się zrobiła. Czekam na więcej!
|
no wiesz bierzesz dwoch simow i kazesz im bara bara.... i tadam xD tworza sie same :P hehe
|
Jakie Leo ciacho. : o
Ale nadal nie rozumiem, czemu ma znak 'V' na szyi, skoro nie jest wampirem.:| Tak czy siak, dzieciaki są piękne, i te małe i te duże. :D Z resztą ich rodzice także. W ogóle, czemu u Ciebie wszyscy tacy piękni? :|:|:(( Czekam na dalsze losy tej rodziny, no i na przyszłe podboje miłosne Twoich chłopaków..:rolleyes:;) |
Lucy i Natsu ♥ moje dzieci cudowne, kopia tatusia to bedzie bożyszcze...
Ten chłopak Vanessy, hm.. lekko mówiąc Leo to mój męski ideał<3' Zazdroszczę Ci tego że mimo wielu pokoleń, ogień w twojej rodzince nie gaśnie. Eyvee naprawdę ci podziwiam i ty dobrze wiesz że ja..... http://i1.celebixy.pl/5a507188414afe...?1345879791159 |
Kai ma talent :D a dzieci urocze <3
|
aaaa!! Jaka Venessa :O zakochałam się w niej, podeślesz? wszyswcy na serio są piękni, mini Kise i Lucy <333 A Kai na serio ma talent :o Dawaj więcej eyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee
|
Podziwiam Cie za to ze ogarniasz te nastolatki i ich milosci xd Dzieciaki slodkie <3 czekam na nastepny odcinek :P
|
Leo jest mega przystojny, czekam na dalsze losy:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:43. |