![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Mnie się wydaje, że nie będą robić wersji z parcelami i bez nich, jeśli chodzi o miasta ze Store, bo nigdy tak nie robili :P Będziesz musiała sama ustawić :<
|
Myślę że dużo będzie przy tym roboty :)
Raczej nie umieszczą nam tych parceli, jedynie te z kariery trafiają wszędzie automatycznie :) A festiwale będą pewnie na podstawie losowego rozstawiania pól pod budki i inne atrakcje w parkach :) |
E, nie. Ja tam myślę, że do miast wprowadzą poprawki i parcele, budki itd. się pojawią automatycznie i zawsze w tym samym miejscu. ;) Gdyby losowo się pojawiały, to np. budka do całowania się albo z hot dogami nagle znalazłaby się w kiblu :|
Szkoda, że nie dodają nowego miasta, bo dotychczasowe mnie znudziły. Znaczy dodają, ale ze Store :D I w nim pewnie parcele będą :P Nie dodadzą do tych wcześniejszych, jak np. Riverview albo BB ;) |
Dzisiaj jest u mnie taak gorąco, że aż normalnie by mi się to pływanie w oceanie przydało... A tu kawał do morza, a co dopiero do oceanu :P Czy moje Simy też będą latem tak cierpieć? (pytanie retoryczne... oczywiście, że tak! :P ).
|
Pinki, chodzi mi o to że dodadzą do parków coś w stylu rozsiewaczy czyli POLA pod budynki, że w tym miejscu mają być ;)
Losowość byłaby głupia i z opisanymi przez Ciebie skutkami ;):) |
Pewnie tak będzie, bo nie chce mi się jakoś wierzyć, że co sezon gra będzie zmieniała całe parcele...
|
A może EA pokusi się o kreatywność, i wymyśli jeszcze coś innego? XD
|
Zobaczymy co to z tego będzie, ale te rozsiewacze budynków wydają mi się dosyć realnym rozwiązaniem. EA ma różne pomysły, mniej lub bardziej dziwne...
|
WYDAJE MI SIĘ, że gdzieś było napisane coś w stylu "to, jakie będą się odbywały festiwale, zależy od tego, jakie parcele sezonowe wstawisz do miasta". I że tych parceli będzie kilka, czyli pewnie po jednej na porę roku. Pewna nie jestem...
|
Tak, było coś takiego, nmin ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:14. |