TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

kubuss 01.08.2013 10:51

Odp: Forumowa Mafia

Wtem z krótkofalówki zaczęły wydobywać się dziwne odgłosy. Przyłożywszy ją do ucha, John nie rozpoznał żadnego z nich. Niewątpliwie były to jakieś słowa w innym języku.
- A jeśli to jest ten język, który widziałem na podpisie i w notatkach?
John snuł coraz więcej podejrzeń.
- Kur*a że nie znam nikogo, kto mógłby mi to rozszyfrować.
Jednak po chwili nasłuchiwania pojawiło się znajomo brzmiące słowo: Meona. Różniło się ono od całego steku wcześniejszych słów.
- Co to ta Meona, albo kto to?
Zadawszy to pytanie, przypadkiem nadusił guzik. Było go słychać po drugiej stronie. To było pewne, gdyż głosy ucichły.
- Kur*a!
Zaklął po raz drugi. Tym razem donioślej, świadczyły o tym oczy zwrócone w jego stronę.
Wstał, przewracając krzesło.
Nie dokończywszy śniadania, wybiegł ze stołówki. Z jednej strony zdenerwowany że nie udało mu się z nikim nawiązać kontaktu, z drugiej zdenerwowany swoją niewiedzą.
- Co do licha kryje się pod nazwą: Meona.
Wybiegłszy z budynku, udał się co sił, do kwater miejscowej policji..

Diana 01.08.2013 10:52

Uśmiechnęłam się do wszystkich i zaczęłam opowiadać o tym, co wiem od Maqrylla. Przez stołówkę przetoczyły się okrzyki zdziwienia, niedowierzania i westchnienia nad Rudą.
- Czy wszyscy zrozumieli? - zapytałam.
Nagle wstała jedna dziewczyna siedząca przy stoliku na końcu sali. Była to...

Charionette 01.08.2013 10:53

- Możliwe. Może masz racje, sama już nie wiem... Diana, Maqryll, Don. To może być właściwie każdy! Ale dobra, koniec paniki. Weźmy się w garść i przeanalizujmy dokładnie kto to mógł być. Może faktycznie Diana? Ech, muszę odpocząć.

Alcioo :33 01.08.2013 10:55

-Chyba zrozumieli kim jestem, To milo- powieedzialem- chodzmy do Chrupka. jego przyjaviolki. im musimy wszystko wyjasnic- chyba sie zgodzila.

Mroczny Pan Skromności 01.08.2013 10:57

Po tych słowach Cherrie jak gdyby nigdy nic ułożyła się wygodnie, opierając głowę na moich kolanach, przez co przez następne dwie godziny nie mogłem drgnąć.
Korzystając z okazji do przemyśleń próbowałem ułożyć sobie wszystko w głowie. Przypomniałem sobie o nagraniu. Nie wiem co na nim jest. Z jednej strony, to może być kolejna groźba. Z drugiej - może to ostrzeżenie przed prawdziwym zagrożeniem?

Diana 01.08.2013 10:59

Dosiedliśmy się do chrupka. Był bardzo zdziwiony tym wręcz wystąpieniem.
W międzyczasie wzięłam kanapkę z lodówki.

Mroczny Pan Skromności 01.08.2013 11:01

- Co tu robicie? - zawołałem z oburzeniem, widząc, że goście od razu zabrali się za zawartość mojej małej lodówki.
Cherrie obudziła się i ze zdziwieniem spojrzała na przybyszów.

Charionette 01.08.2013 11:03

- Co tu jest grane?! - Cherrie zapytała zaspanym głosem.
- Usiądźcie wygodnie i słuchajcie, mam wam sporo do powiedzenia. - odezwał się Maqryll.
- Ale kim ty w ogóle jesteś? - Chrupek robił się nerwowy.
- Dowiesz się w swoim czasie. - dodała Diana.

Malfurion 01.08.2013 11:03

Don po zjedzeniu posilku, jeszcze chwile siedzial w miejscu. Obserwowal zgromadzonych na sali ludzi tak, jakby szukaj wsrod nich potencjalnego morderce Dzoany. Po dluzszej chwili wstal i opuscil stolowke. Zdecydowal, ze uda sie na dluzsza wycieczke. W sumie nie wiele zdazyl zobaczyc.

- Hmmm, moze poszukam tych skoczkow, o ktorych z zachwytem opowiadala mi Dzoana? - pomyslal.

Alcioo :33 01.08.2013 11:05

-Nie jestem Wraith. Mianowice chcialem wziac udzial w wyprawie na atlantyde, ale nie bylo miejsc. Prezydent grozil mi smiercia, wiec musialem leciec jako sztucxny Wraith, nie wierzycie mi? Wraith nie maja krwi- nadciolem naskorek- wraith tex nie maja lez- polecialy mi lzy, po czym wyciagnalem im zdjecia z zycia na ziemi, z wigilii, zakonczenia studii' chyba mi zaufali, chyba.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:17.