TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Malfurion 11.10.2013 12:09

Odp: Forumowa Mafia II

Qwerty, ja bym sie nie zdziwil gdyby mafia postanowila zabijac kolejno poprzednich mafiozow.

redmoon 11.10.2013 12:09

Ja też jestem za Bjork. Moja lista to : Bjork, PP(tu nie mam pewności) i Morgana(niby się udziela, ale nie - trochę dziwne).

Mroczny Pan Skromności 11.10.2013 12:11

w pierwszej edycji nie było informacji że zabili swoją, tylko że zostalo tyle i tyle mafiosów, mniej niż przedtem ;) a teraz Libby nie podaje takich informacji, czyli motyka toeretycznie mógł być w mafii. Ale nie jestem przekonany, motyka to dobry gracz, tak mi sie zdaje. Chyba że sam też się na to zgodził, wiedząc, że nie będzie miał możliwości grania xD

Libby już w pierwzzej edycji mówiła, że role są przyporzadkowywane losowo, więc ja bym nie kierował siebie tym, że ktoś ma jakąś funkcję xD Ale kto wie, trzeba uważne się przyglądać ;P

Pink wydaje mi się najbardziej podejrzany. co do apo nie mam zdania, na razie jedyny argument to taki, że nic nie pisze. Ale poprzednio też niezbyt często zabierała głos, a była niewinna. Nie chcę nikogo oceniać po tym, czego nie robi :P

EDIT: ach, jeszcze Bjork, która jest święcie przekonana że mafia porozumiewa się przez PM i każe nam śledzić listę userów... Powoli zaczynam sie przekonywać, że podsuwa nam te pomysły specjalnie żeby odwrócić uwagę.

La Tortura 11.10.2013 12:14

co do bjorkowej to ja tez nie udzielałam się wczoraj za bardzo, bo nie ogarniałam tego burdelu, tutaj kawa, tam jakiś napad, więc rozumiem czemu wygnała swoją wróżkę. LD

Shiver 11.10.2013 12:14

No w sumie... Jeśli taki jest ich plan to to nam pozwoli ocenić czy ktoś został mafiozem po raz drugi, jeśli nie zostanie zabity.
Tylko jak teraz o tym powiedzieliśmy to pewnie zmienią taktykę.

Malfurion 11.10.2013 12:17

Qwerty, wiem i chcialem was uprzedzic :P widze ze wiekszosc jest za tym, by glosowac na pinkiego?

redmoon 11.10.2013 12:20

Ja nie jestem pewny, ale w ostateczności mogę się zgodzić.

Mroczny Pan Skromności 11.10.2013 12:25

Ja myślę, że Pink może być dobrym tropem, ale też coraz bardziej zastanawiam się nad Bjork. Jeśli Libby faktycznie nie robiła prawdziwego losowania, to mogła specjalnie zrobić morderczynię z takiej miłej osoby :D

Shiver 11.10.2013 12:25

Ja jestem za.
Od czegoś trzeba zacząć w każdym razie :P

redmoon 11.10.2013 12:28

@MPS - zgadzam się, ale więcej osób podejrzewa PP i to chyba od niego powinniśmy zacząć.

E : poprawiłem XD. Przepraszam, Qwert :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:14.