![]() |
Cytat:
Jest jeszcze jeden sposób. Trzeba mieć sima z maksymalnie rozwiniętą logiką, musi sie on interesować ufo. Budujemy wysoką wieżę (taka jak u np. Dziwaków), stawiamy tam najdroższy teleskop i obserwujemy niebo... Po jakomś czasie ufo powinno porwać nam sima. Po drugie - Niestety, (chyba) nie można zmienić oczu... W ogóle. |
Dzięki :) . Tylko raz u mojej znajomej ufo porwało kobietę, tyle, że nie miała ona żadnych kodów i obserwowała niebo z ziemi, z trawnika, więc chyba to żeby budować wieżę to chyba niekoniecznie :) , ale i tak dzięki :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Historia 2. To jest po prostu błąd. Być może skasowałaś lub przeniosłaś sima wtedy kiedy miał on zamiar jeść owe danie :) . |
Cytat:
|
To mógł być duch... :/ Chyba ktoś już o tym mówił... A co do tej nagrody w show-biznesie: razem z kodem, kliknąć z Shiftem na gazetę i wybrać opcję, w której jest "show-biznes" i już mamy to w nagrodach. Tak samo z innymi nagrodami zawodowymi.
|
Cytat:
Może niedojrzaly..... ;P heh... No przeciez zdarzaja sie ludzie dorosli (w rzeczywistosci), ktorzy sa wogole niedojrzali i zachowuja sie jak dzieci, nie? xD |
Cytat:
|
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.
A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko :O! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka?? :( |
Cytat:
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak: Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! :O :O :O Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:01. |