![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Anie, powiedz ten kod, jak go z pamięci wpisujesz, to może się komuś coś skojarzy. :)
Kenny, chyba nie jestem w temacie, bo nie mam pojęcia, o czym prawisz, młodzieńcze. :D I mam jeszcze pytanie co do tego postu: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=3788 . Ściągnęłam nie wiem skąd, ale chyba ze Store perkusję i gdy daję, żeby sim na niej grał po podchodzi do niej, po czym odskakuje, więc jakby nie ma animacji. Czy z pralką nie byłoby tak samo? |
Co do mojego kodu, to brzmiał on mniej więcej tak
AllowBuildBuyInBuildings true Ale nie działa mi. |
Cytat:
|
Dzięki! W życiu bym na to nie wpadła! Pamiętałam, że najpierw trzeba wpisać BuyDebug, ale ten dłuugi kod jakoś nie mógł mi się przypomnieć...
|
gdzie mogę znaleźć nasiona życiodajnej rośliny,płonącego krzaku,kwiat śmierci i inne takie simowe nasiona ?
|
to pytanie pojawiało sie to juz tyle razy, ze robi sie nudne.
WSZĘDIE. w parku, pod drzewkiem, z tego co wiem to chyba mozna wylowic, pos samochodem, na pustej przestrzeni, w podejrzanie wygladajacych miejscach, wszedzie. a jesli chcesz owoce tych roslin, to zajrzyj do paru rodzin w SV, np. Koffi ma plonacy owoc |
Cytat:
Co do reszty, otrzymałeś odpowiedź od Omegi. |
dlaczego moja simka świeci na czerwono ? tzn. w okół niej czasami pojawia się czerwone światło
|
Może jest wampirką?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:08. |