![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Aaa to teraz rozumiem hehe troche zakrecona jestem bo pierwszy raz taka nazwe slysze ;)
|
Nareszcie wiem co to królicza nora :].
Faktycznie ekran ładowania jest zbyt skromny. Mogły być na nim cienie różnych zwierzaków :). |
Przypomniało mi się jeszcze coś, czego brakuje mi z dwójki: w bodajże Czasie wolnym doszła taka skrzynka na owady, w której można je było kolekcjonować i powiesić na ścianę. Mogli by dać coś takiego do Zwierzaków.
|
fajnie by tez bylo gdyby dali zewnetrzna woliere na wszystkie papugi i inne ptaszki by bylo bardziej realistycznie ;)
|
Cytat:
Faktycznie mogliby to dodać. Tak sobie pomyślałem, że mogliby dodać kury, zbierało by się jajka, a kurki chodziły by po wybiegu i skubały ziemię :D |
Nooo mogliby dac kury, w simach 2 zwierzakach sciagnelam sobie taki mod na kury z internetu to bylo swietne, kury mialy zagrode, trzebabylo je karmic, znosily jaja jak jajek sie nie zjadlo to wukluwaly sie kurczaczki :D tez bym bardzo chciala zeby dodali kury do TS3 :)
|
Może kiedyś doczekamy się dodatku Farma?
|
takiego dodatku chyba kazdy by chcial, by byly tam owce, kozy, krowy, swinie, KURY, gołębniki, traktory itd swietnie by bylo :D
Kto wie.. moze juz EA mysli o stworzeniu takiego dodatku ;) |
Cytat:
A ciekawy jestem czy polubię CAP, bo w dwójce go nienawidziłem :(( No niedługo demo, już się nie mogę doczekać :) |
hehe ja tez bym kupila na 100% taki dodatek :D no i co do dema to... chyba nikt sie doczekac go nie moze ;) jeszcze tylko 3 dni liczac od dzisiaj :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |