TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

distractme 19.09.2011 13:24

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

a ja sie dołączam do fantazji Searle- hehe fajnie jakby tak zapierniczal w koleczku i ich budzil ale jeszcze fajniej jakby to koleczko by musialo byc oliwione bo inaczej simowie by budzili sie przez piszczace kolko :P to by bylo cos :P aaalbo jak kameleon mial mozliwosc wtapiania sie w otoczenie i simowie byliby zdezorientowani i musieli go szukac po calej parceli :P

Searle 19.09.2011 13:41

Dlaczego fantazjuję? W dwójce tak było, dlatego zawsze tę klatkę ze zwierzaczkiem umieszczałam poza pokojem, w którym spały simy :)

Levkoni 19.09.2011 14:08

A te ekrany ładowania w trójce to w ogóle niedorobione, to już będzie 3 niebieski w tej części serii :D I fakt, jest skromny, na filmiku widać, że pojawiają się najpierw łapki psa chyba, potem jakieś jaszczurze, potem jeszcze jakieś i odciski końskich potków, ale to wszystko na zasadzie, że jedne ślady znikają i pojawiają się inne, a mogłyby nie znikać, wtedy ten ekran nie wydawałby się taki skromny. A co do źrebaków, to obejrzałem wczoraj filmik i teraz rezygnuję ze swojego stanowiska, wyglądał bardzo fajnie, widocznie to na zdjęciach się wydawał ten łeb jakiś duży :P

Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >:|

hellraiser 19.09.2011 14:17

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1449932)
Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >:|

Zgadzam się. Ciężko ładnie ubrać emeryta, a twórcy nieoficjalni też ich nie rozpieszczają.
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się :P

Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków :D Na pewno jak się na to rzucę to z godzinę będę te zwierzaki tworzył.

Maszka 19.09.2011 14:20

W Pokoleniach doszło parę ubrań dla emerytów. Ja zrobie mało hodowlę ... owczarków niemieckich i jamniczka ^^ Nie obejdzie się bez kota i konika. Kotek będzie taki jasno-rudy i ma niebieskie oczka. Kiedyś miałam takiego :( Słodki był....

Ale żeby nie robic offtopu to ....eee.... ja to arachnofobii (czy jak to tam sie nazywa :D ) nie mam. Nie lubie pajączków, ale pogapić sie na nich (jeśli są na dworzu, a nie w domu) mogę. Ja moge sie jedynie pochwalic żółwiem, czterema koszatniczkami. Mało :( Ale kotow i psów nadal lubie ^^

anie_1981 19.09.2011 14:25

Jest mało ubrań dla emerytów, a jak są, to jakieś koszmarne. Nie wszyscy emeryci lubią chodzić w powyciąganych swetrach, ale to szczegół...

A do tematu, to odzież przeciętna jak zwykle, ale podobają mi się takie ogrodniczki z krótkimi nogawkami dla Simek. I mam pytanie, najczęściej można kliknąć na obrazek PPM i wybrać Kopiuj adres obrazka, albo Zapisz obrazek jako..., ale w wypadku tej strony tak się nie da. Jak zatem niektórzy podają bezpośredni link do obrazka?

Searle 19.09.2011 14:28

A w którym to dodatku doszły pająki? Ja jeszcze nigdy żadnego nie złapałam.

Misza, jak TY sobie radzisz z czterema koszatniczkami? Ja z dwiema mam urwanie głowy :)

TheSimka3 19.09.2011 14:30

Hmm przepraszam że ubiegam od tematu, ale czy zauważyliście
, że wkurzający wszystkich użytkownik Jason_Bard przestał pisać posty ?
Ooo dodatek ,,Farma'' był by super, na pewno bym kupiła :)... Kto wie może EA nas zaskoczy ?

Maszka 19.09.2011 14:31

Chyba w PZ... Pewna nie jestem :D

Oj, oj. jakos sie radzi :D jedna jest stara, niedługo odejdzie :( Dwie młode i jedna taka trochę. Trudności z nimi nie mam. Tylko jakoś raz w dwa tygodnie trzeba im sciółke zmieniac i jedzonko jak będzie pusto. Klatke trzeba myc a to dopiero...

Dwie to łatwizna ;) Jak matka po raz pierwszy kupowała do od razu dwie samiczki :)

anie_1981 19.09.2011 14:34

Dobra już z grubsza wiem jak zdobyć link bezpośredni do obrazków, ale to jest uciążliwe, więc jeśli ktoś zna prostszy sposób, to proszę o info... Nakierowuję kursor myszy na zdjęcie i w lewym dolnym rogu okna przeglądarki wyświetla mi się link, trzeba go zwyczajnie przepisać... O zgrozo.

To właśnie jedyny ciuszek, jaki mi się spodobał, inne są bardzo przeciętne, a niektóre wręcz brzydkie.
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/8f6e28eef1.jpg

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:48.