TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 19.09.2011 14:59

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja wiem, że doszły w Wymarzonych podróżach bo o nich czytałem.

Maszka 19.09.2011 15:02

W WP? No nie wiem, nie wiem... Ja dalej myslę, że doszły w PZ :D Ale mozliwe jest, że dosżly w WP... chociaż jeśliby doszły w WP to bym ich w innych miastach wtedy widziałam, ale nie widziałam. Po raz pierwszy zobaczyła po zainstalowaniu PZ...
Ale żeby nie było offtopu to... nie moge sie doczekac zwierzaków :D

distractme 19.09.2011 15:13

hehe nikt sie zwierzakow nie moze doczekac :D ja mam nowy pomysl co mogloby byc w zwierzakach. Np cos jak Maltpasta dla kota, ze trzeba bedzie mu to dawac zeby nie haftał kłakami a jak sie nie da to.. wiadomo :P no i super by bylo gdyby tak jak w realu zwierzaki futerkowe gubily siersc :D

Jessica 19.09.2011 16:07

W miejskim życiu jest nowe miasto o_O? Mam te akcesoria i nie widziałam nowego miasta, chodzi ci o magiczne źródła? xd Ja w zwierzakach zrobie gromadke kotków < 3

Narutoman 19.09.2011 16:30

Przecież miejskie życie to tylko akcesoria! Są w nim nowe budynki ale nie ma tam miasta!

Juhas 19.09.2011 17:32

Też wątpię by w akcesoriach było miasto :)

Już mam koncepcję rancza dla koni z skromnym domkiem obok :)
Ciekawe jak to wyjdzie :)

anjanka 19.09.2011 17:34

Nie ma miasta w Miejskim Życiu moze pomyliło sie z Magicznymi Źródłami czy coś takiego

Levkoni 19.09.2011 17:46

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1449936)
Zgadzam się. Ciężko ładnie ubrać emeryta, a twórcy nieoficjalni też ich nie rozpieszczają.
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się :P

Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków :D Na pewno jak się na to rzucę to z godzinę będę te zwierzaki tworzył.

W Pokoleniach parę ubrań dla emerytów? Grałem ostatnio kilka dni temu, jak dobrze pamiętam to tylko jedna bluzka w kilku kolorach, która wygląda jak góra od szlafroka... A w kompletach? Nie przypominam sobie nic, chyba tylko ten garniak w wyjściowych... Nie wiem, może już nie pamięta :P

TheSimka3 Jason_Bard dostał bana :D

Narutoman 19.09.2011 17:52

taa ten Jason_Bard też mnie wkurzał :P Ciekawe za co ten ban? :D

I naprawdę nie mogę się doczekać tego demo, bo jak powiedział Nightfall będzie już można oswoić się ze Zwierzami

Spectrum 19.09.2011 17:56

Jason dostał bana za multikonto :O

Ja też mam już wizualizację rancza :) Chyba jak zaprojektuję to ranczo dla zwierzaków to pokażę go na forum :) Już się nie mogę doczekać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22.