![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Prawym przyciskiem Mój Komputer->Właściwości->Zakładka Sprzęt->Menedżer urządzeń-> Wybierasz klikasz na krzyżyku przy napisie Karty Graficzne-> Na Twojej karcie graficznej wybierasz prawym przyciskiem Aktualizuj sterownik i tam odpowiednio wybierasz opcje aby automatycznie wyszukało z internetu i pobrało. Wpisz w google to co podałeś dopisz download drivers albo pobierz sterowniki i Ci znajdzie.
|
Mam takie pytanie: marzy mi się kilka modów - skąd je pobierać i co potem? Gdzie wgrać, gdzie wsadzić?
Będę wdzięczna za odpowiedzi. |
|
Cytat:
|
Jest taki program Language changer KLIK - innego sposobu nie znam. Jak coś to dam znać.
|
Wielkie dzięki!!! :)
|
Ok pobrałem sterownik a jak to zainstalowac? (wujek google nie zna odpowiedzi)
|
Są różne sterowniki. Niektóre się instaluje klikając na niego a niektóre Mój Komputer->Właściwości->Zakładka Sprzęt->Menedżer urządzeń-> Wybierasz klikasz na krzyżyku przy napisie Karty Graficzne-> Na Twojej karcie graficznej wybierasz prawym przyciskiem Aktualizuj sterownik -> pyta Cię czy system ma wyszukać z neta zaznaczasz nie nie tym razem i dalej->Dajesz albo zainstaluj automatycznie, albo podajesz mu lokalizację.
|
Gdzie teraz w Nraasie znajdę ustawienia dot. ilości dni życia sima? Chodzi mi o to, że chcę odjąć jeden dzień simce, a nie mogę do tego dojść. Jest tylko zmiana grupy wiekowej.
|
Tam gdzie zawsze, opcje zaawansowane, te niżej. Możliwe jednak, że nie masz modułu cheatowego. Twallan już jakiś czas temu podzielił Master Controller'a na części. Żeby mieć typowo kodowe opcje, musisz mieć główny mod i moduł cheatowy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |