![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
czyli można odinstalowywac dodatki w trójce bez uszczerbku i konieczności instalowania wszystkiego od nowa?
|
Mam kolejne pytanie :D
Mam simkę w sunset valley( chyba się tak pisze) i jak chcę wziąść nową grę też w sunset valley to zapis mojej simki mi się nie usunie? proszę o szybką odpowiedź :) |
Nie, nie usunie się. Ale twojej simki nie będzie w tym 'nowym' mieście.
|
ok dziękuję:)
|
No i oczywiście musisz zapisać grę w tym nowym Sunset Valley pod inną nazwą, żeby Ci się to starsze miasto nie ,,nadpisało".
|
Anie, a to się nie zapisuje tak, że np. mam rodzinkę A i zapisuję ten zapis "Miasto" i mam rodzinę B i też ją zapiszę "Miasto", to te zapisy nie będą oddzielnie? Czy nie nadpisuje się tylko w tej samej grze? Jeśli się mylę, to poprawcie, mi się tak zawsze wydawało.
|
jeśli jedno i drugie nazwiesz Miasto, to poprzednie zniknie
każdą grę można kopiowac dowolną ilośc razy, tj. przed zapisaniem wybrać opcje "zapisz jako", wtedy wpisujemy coś innego i mamy dwa savy z tymi samymi rodzinami |
No ale ja mam tak, że np. rodzina A i nazwa zapisu "Miasto", "Miasto2" i "Miasto3", bo nadpisuję co trzy i w drugiej rodzinie mam takie same nazwy i mi się nie skasowało. : | Coś nie tak z moją grą?
|
No teraz to już mnie zakręciłeś... :P Masz dwa miasta, jeśli najpierw utworzysz nową grę i zapiszesz pod nazwą powiedzmy "Króliczek", a potem znowu utworzysz nową grę (nieważne w którym mieście), i ta nową grę zapiszesz pod nazwą "Króliczek", to stracisz pierwszą grę. Jeżeli nową grę zapiszesz pod nazwą "Króliczek2", to nie stracisz starego zapisu, bo to nie jest już taka sama nazwa....
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11. |