TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11920)

Krzykaczus_Pospolitus 16.06.2009 19:02

Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!

Tak, spirala jest fajna, mam ją:).

Sim_Ronaldinho 16.06.2009 21:26

Cytat:

Napisał Swan (Post 295402)
. Jak Narazie szukam sposobu na bliźniaki...Zna ktoś :/

Trzeba jeść dużo sernika sprawdzony przepis :P

BlackDevil 21.06.2009 14:34

@Swan: co do bliźniaków, to dużo sernika, ale istnieje też kod. Pierwszy kod to: twinzr2cute, ale może być również: ForceTwins [forcetwins jest bardziej skuteczne, przynajmniej u mnie]
@topic: u mnie najczęściej się rodzą dziewczynki, a przepis na płeć dziecka... ;p
Jak mi się nie podoba płeć, przed porodem [tym pierwszym] zapisuję grę [przed porodem!], wychodzę do otoczenia, wchodzę ponownie do tej rodziny i rodzi mi się inna płeć.
Nie wiem, czy zrozumiałe jest to co napisałam, ale... ;p

Alisha 21.06.2009 17:57

Nie pamietam czy o tym pisalam, ale Miki na SimArt'cie stworzyl hack na plec dziecka.
I dziala (nawet kiedy Maxis postanowil sobie plec, plec bedzie taka jak sobie zazyczysz)! LINK: http://www.simart2.pl/inne.html
Przewijasz pasek az zobaczysz obrazek z simka i dzialaniem 'Wybierz Plec Dziecka' I pisze po prawej 'Kach na Plec Dziecka'.

aluminium. 21.06.2009 18:50

Ja zawsze zdaje się na los. Nie używam żadnych hak`ów czy sztuczek. A co do bliźniaków to urodziły mi się tylko raz :( Chciałabym więcej, ale nie używam kodów. :P

Patiglr 23.06.2009 14:45

A u mnie zauważyłam, że jest tak: gdy próbuję PO RAZ PIERWSZY w rodzinie zajść w ciążę i kliknę Simem na Simkę to urodzi się chłopiec, gdy Simką na Sima urodzi się dziewczynka. A potem jest na przemian. Np. Gdy pierwszy raz kliknęłam Simem na Simkę i będę zawsze nim klikała - to będzie wychodzić chłopiec, dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. I analogicznie na odwrót (Simką na Sima - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka, itd.). Natomiast gdy chcę mieć np. w rodzinie same dziewczynki, to pierwszy raz muszę kliknąć Simką na Simą, drugi raz Simem na Simkę i tak na przemian. ^^

chupa_chups 23.06.2009 14:56

Cytat:

Napisał Patiglr (Post 1054086)
A u mnie zauważyłam, że jest tak: gdy próbuję PO RAZ PIERWSZY w rodzinie zajść w ciążę i kliknę Simem na Simkę to urodzi się chłopiec, gdy Simką na Sima urodzi się chłopiec. A potem jest na przemian. Np. Gdy pierwszy raz kliknęłam Simem na Simkę i będę zawsze nim klikała - to będzie wychodzić chłopiec, dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. I analogicznie na odwrót (Simką na Sima - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka, itd.). Natomiast gdy chcę mieć np. w rodzinie same dziewczynki, to pierwszy raz muszę kliknąć Simką na Simą, drugi raz Simem na Simkę i tak na przemian. ^^

Oj, trochę skomplikowane, ale muszę wypróbowaĆ.

feelka 14.07.2009 20:37

A ja polecam hack który podała Alisha bo działa ^^

Dominika_320 21.07.2009 18:45

Ja znam kod na blizniaki i DZIALOA ON . Njapierw trzeba miec dodatek wlasny biznes bo bez tego dodatku kod nie zadziala. Jesli ma ktos dodatek wlasny biznes to moze napsac kod FORCETWINS . i wpisac ten kod mozecie nawet gdy ona jest juz w ciazy czy jak urosnie jej pierwsyz raz brzuch czy drugi to nie ma roznicy.

Dominika_320 21.07.2009 18:47

A ja znam kod ktory dziala na blizniaki ale trzeba miec dodatek wlasny biznes. Ten kod sie wlacza nawet gdy ona jest juz w ciazy i obojetnie ile razy chcecie go wlaczyc
A ten kod to forcetwins

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05.