![]() |
Zielony? Pomarańczowy? Fioletowy? Ja mam zawsze czerwonego. buu...buuu ja chcę zielonego! :unsure:
|
Cytat:
P.S. A wogule jak go można zdobyć?!!! :huh: |
Ruda smoka mozesz kupić w abrakadabrowie u wampirzycy za 49magimonów.
:D :D :D :D Ja miałam smoka fioletowego ,żółtego i czerwonego (czerwony spalił mi cały dom <_< ) |
Ja miałem smoka fioletowego(Pochodnia), żółtego(Pyritie) i czerwonego(Płomyk). Co do hodowli smoków radzę tak nie robić bo mi 30 smoków wszystko doszczętnie spaliło, nawet kotka na ulicy, który teraz jest zombie :) .
|
Ja miałam czerwonego smoka i mi 2 razy spalił babke! to go uwolniłam! a teraz kupie nowego po mówicie że tylko czerwone takie są buntownicze :D może i są zielone smoki ale baaaaaardzo,baaaaaaaaaaardzo żadko.niewiem dopóki sama niebede miała takiego smoka.ale chyba jednak nie ma....pa! :D :D :P
|
Mi się zawsze rodzi czerwony :( . Może dlatego że go nie pielęgnuje?
|
;) Właśnie kupiłam jajo smoka i go więcej pielęgnowałam i urodził mnie sie fioletowy! To jednak chyba zależy od opiekowania się.Kilka razy kołysałam i zakładałam słuchawki i jest jak jest. :rolleyes: :D :D :P i ani razu mi nie zionął ogniem! cud! i sie tak ładnie bawi z pieskiem...
|
fioletowy smok (Pochodnia) jest najbardziej spokojny, mi tez ani razu nic nie spalil :)
zolty (Pyritie) jest neutralny normalnie grzeczny, ale jak zglodnieje to potrafi cos zjarac czerwony (Płomyk) jak mi sie urodzil to pierwsza rzecz jaka zrobil to spalenie drzewka w ogrodku :rolleyes: |
Cytat:
|
Ja miałam czerwonego , żółtego i fioletowego :D
Czerwony mi nic nie spalił tylko zjadł wszystkie kwiatki w ogródku :P Czy można jakoś zaradzić na to ? B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:50. |