TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

mar(tunia) 13.04.2005 14:04

Mam pytanko: czy można na forum dodawać filmy??? Bo zdjęcia są czarne (przez karte - niedługo zainstaluje sterowniki) i dlatego chciałabym dodać film...

Saga 13.04.2005 16:17

Cytat:

Napisał *Mila*
UWAGA! TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE WIĘC PROSZĘ OSZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!A więc chodzi o to że moje simy się "rozmazują" :\ mam nadzieję że wiece o co mi chodzi... przy robieniu rodzinki i przy graniu np. włosy moich simów rozmazują się... i nie tylko włosy... oczy,usta,ubranie wsyzstko! nie wiem co zrobić żeby temu zapobiec bo to staje się coraz bardziej uciążliwe ;( można jakoś temu zaradzić. prosze o odpowiedź!!

2 razy miałam coś podobnego. W pierwszym przypadku była to wina różu do policzków, a w drugim skóry, które rozmazywały całą postać, a były one ściągnięte z internetu. Po prostu musisz je usunąć.

Mareśka 15.04.2005 17:23

ja tesz mam pytanie..jka sie wstepuje do tajnego stowarzyszenia czy jakos tak...??

eska199 15.04.2005 17:32

Cytat:

Napisał Mareśka
ja tesz mam pytanie..jka sie wstepuje do tajnego stowarzyszenia czy jakos tak...??

POwtarzasz sie ....poszukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lay 15.04.2005 17:52

Cytat:

Napisał eska199
POwtarzasz sie ....poszukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem, że sie powtarza... Ale ty też. Nie łatwiej odpowiedzieć??

Odpowiadam - Aby sie do niego dostać to musisz zaprzyjaźnić się z co najmniej trzema jego członkami. Mają oni dość carakterystyczny strój - chodzą ciemno ubrani z białym króliczkiem na piersi (uwaga - mogą się przebrać :P)

mynia142 15.04.2005 19:17

re

Odpowiadam - Aby sie do niego dostać to musisz zaprzyjaźnić się z co najmniej trzema jego członkami. Mają oni dość carakterystyczny strój - chodzą ciemno ubrani z białym króliczkiem na piersi (uwaga - mogą się przebrać :P)[/QUOTE]

No tylko ze najpierw musisz być członkiem jakiegos Bractwa Studenckiego!! :D :D

HoUse_BabY 15.04.2005 20:24

Cytat:

Napisał Saga
2 razy miałam coś podobnego. W pierwszym przypadku była to wina różu do policzków, a w drugim skóry, które rozmazywały całą postać, a były one ściągnięte z internetu. Po prostu musisz je usunąć.

Tylko o to chodzi że ja tych dodatków mam full i nawet nie wiem który z nich powoduje to "rozmazywanie się" :(

+pati+ 16.04.2005 07:52

Pytanko...

Hallo!!!

ja jeszcze nie kupiłam sobie The sims na studiach, ponieważ mam za mało pamięci Ram, ale mam TS2 (nie działają mi dobrze). Pytanko:
Czy jak mam zainstalowane th2 to czy potem jak wgram ts2 na studiach to bedzie mi to grało na tych podstawowych symsach (ts2)?? Bo chodzi o to czy jak bede włanczała to nie bede musiała wkładać thesims 2 na studiach płyty???????????? Help...

Mareśka 16.04.2005 09:18

ale naprzykład ja mam studentów w akademii klasycznej. to kto tam nalęzy do tgo tajnego stowarzyszenia??

lay 16.04.2005 13:15

Cytat:

Napisał mynia142
No tylko ze najpierw musisz być członkiem jakiegos Bractwa Studenckiego!! :D :D

Nie musisz być... Ja najpierw dostałam się do tajnego stoważyszenia, a dopiero potem do bractwa.

Cytat:

Napisał +pati+
Hallo!!!

ja jeszcze nie kupiłam sobie The sims na studiach, ponieważ mam za mało pamięci Ram, ale mam TS2 (nie działają mi dobrze). Pytanko:
Czy jak mam zainstalowane th2 to czy potem jak wgram ts2 na studiach to bedzie mi to grało na tych podstawowych symsach (ts2)?? Bo chodzi o to czy jak bede włanczała to nie bede musiała wkładać thesims 2 na studiach płyty???????????? Help...

Gra chodzi na pierwszej płycie NS, do instalacji potrzeba jest także czwarta z podstawowej wersji.

Cytat:

Napisał *Mila*
Tylko o to chodzi że ja tych dodatków mam full i nawet nie wiem który z nich powoduje to "rozmazywanie się"

Możesz na początku przenieść folder downlands i sprawdzić, czy to na pewno wina dodatków... Jeżeli tak... to musisz niestety przejrzeć wszystkie po kolei. Może byc to też wina jakiegoś hacka... Może warsztat się jakoś przyda??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45.