![]() |
Cytat:
2. Nie chcą przychodzić, w jakim sensie? Może masz tabliczkę otwarte/zamknięte i cały czas przestawiona jest na zamknięte. |
Cytat:
A z fryzjerem to jak jest otwarty sklep to przychodzą ,ale nie chcą się obcinać :con: Co mam zrobić? |
Spróbuj kupić samochód w trybie 'hurtowni'. Powinno się odblokować.
A jeśli chodzi o fryzjera to może masz za wysokie ceny? Albo masz na parceli coś co ich bardziej interesuje. |
Cytat:
Ostatnie pytanie bo zapomniałem się spytać:Czy da się zrobić swój sklep odzieżowy? bo nie wiem czy będą kupować :( Sorka za tyle pytań ale z własnego biznesu mało znam :1smutny: Thx Jaroszka :* |
Cytat:
tak, da się. wystarczy że kupisz ten wieszak ;>. |
Cytat:
Pytałem dlatego że jak będzie moda z H&M to sobie zrobie ten biznes :smirk: |
Restauracja w domu???
Czy da się zrobić restaurację w domu? Probowałam ale nie ma tej dużej kuchni, i podestu dla kierownika sali. A może to coś u mnie nie tak? Pomóżcie...
|
Restauracji nie da się zrobić w domu. Chyba, że zrobisz ją na parceli publicznej, a później zamienisz ją kodem na parcelę mieszkalną.
|
mam takie pytanie. mam TS2WB i mam sklep w domu i na parceli publicznej. na parceli publicznej zatrudnilem pracowników i mam kierownika. gdy dzwonie do tego sklepu to kierownik mi mówi ze pracóją i że nie musze sie niczym martwic. ale gdy przychodzi 24 wyświetla sie ramka ze nic niezarobił ten sklep. co mam zrobic? pomocy!!
|
Ja chciałam spytać czy kod maxmotives działa może też na pracowników?? Bo moi pracują już grubo ponad 24 godziny (simowe godziny :P) i nie są ani trochę zmęczeni- a jesli maxmotives na nich nie działa to czy są jakieś kody dot. pracowników?
I wkurza mnie to że kiedy dzwonię przez telefon w celu zatrudnienia pracowników to mam tylko wybranych i żaden z nich nic nie umie- ale muszę kogoś zatrudnić, a za każdym razem pojawiają się ci sami- i zatrudniam faceta który ma dużo kreatywności i charyzmy i czynię go kasjerem- jak widać powinien mieć rangę sprzedawcy (chyba??) bo z kasą radzi sobie zle. Pol godziny zastanawia sie co wcisnąc i klienci się niecierpliwią- chcialam wiec spytac jakie atuty albo rangi są najlepsze by zatrudnić sima który będzie dobrym kasjerem i sprzedawcą (będzie pokazywał towar simom) ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:21. |