![]() |
|
Odp: "Wybacz mi mamo"
Bardzo fajne SF, podoba mi się ;).
|
Skierowała się w stronę miasta, nikogo tutaj nie znała. No oprócz Piotr, ale nie chciała mu się zwalać na głowę.
No oprócz Piotra... |
Cytat:
Chyba małe niedopatrzenie ^_^ |
Cytat:
Po prostu śmierć Anny następuje już PO tym fragmencie z 1 odcinka. List o którym jest mowa w 1 odcinku to ten sam, który otrzymują Monika z Piotrem w ostatnim (po jego przeczytaniu jadą zobaczyć matkę, ostatni raz). Pozdrawiam |
Cytat:
|
Wszystkie odcinki miło się czyta...
Masz talent ;D Bardzo podobają mi się włosy i ubrania. |
Mi Sie Podoba Brawo=*
|
Super FS bardzo mi się spodobały mam nadzieje że autorka tego Fs niedługo napisze nowe było by super!!!!!!!!
|
Właśnie !
Autorka musi koniecznie coś jeszcze napisać, bo FS to "miód,mleko i orzeszki" Świetny pomysł i ładne postacie. Kat |
Przeczytałam tu dużo fotostory więc chyba mogę się wypowiedzieć na temat Twojego.
Ciekawy pomysł i realizacja. Podobało mi się, że w każdym odcinku przeplatałaś losy bohaterki i innych simów związanych pośrednio lub bezpośrednio z Moniką. Natomiast trochę mi zabrakło konsekwencji w tekście. Jeśli napisałaś, że Monika wyszła z domu, zemdlała i została zabrana do agencji towarzyskiej i mąż jej od tamtego czasu nie widział to kiedy miał miejsce rozwód o którym pisałaś później? Następnie ciąża Anny. Domyślam się, że ona poroniła ale też brak jakiejkolwiek informacji wyjaśniającej sytuację. Ogólnie mówiąc podobało mi się i bardzo fajnie się czytało więc daję ocenę 4- Jeśli będziesz dalej pisać, a zachęcam do tego, postaraj się zakańczać wszystkie wątki o których piszesz żeby czytelnik nie musiał się sam tego domyślać. Gratuluję i pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |
|