![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
w takim razie proszę o podpowiedż - gdzie mam się umieścić ?
|
Można grać w trzech okolicach - Dziwnowie, Miłowie i Weronie.
Gdy gra się załaduje i pojawi się okno z możliwością wyboru takiej okolicy, niżej będzie 'samouczek'. Być może trochę pomoże w zrozumieniu tej gry. |
Takie pytanie jaki jest kod żeby kontrolować zwierzęta??(gdzieś zgubiłam karteczkę a ni chce mi się czytać całego forum) xD
|
Mam pytanko co do opiekunów. Nie mam jeszcze tego dodatku, więc pytam się, czy opiekunem zwierzaka może być dziecko albo nastolatek?
|
Zwierzęta same wybierają na opiekuna osobę z która mają nasilniejsze kontakty.
|
Cytat:
|
Cytat:
boolprop ControlPets true/folse (moja koleżanka mi tak podawała)I on mi działał...;] boolprop ControlPets on Ale ten też wypróbuje..xD Dzięki za odp..;P |
Siemanko.
Mój sim ma aspirację na gwiazdę sportu, ale ja wziąłem wojskowego, awansowałem już na dowódcę i pach, od paru dni zupełnie niespodziewanie, w środku dnia czy nocy, będąc czy nie będąc w pracy jestem degradowany na młodszego oficera (o czym nawet gra nie wspomina, po prostu wejdę sobie na zakładkę kariery i się okazuje, że jestem tylko młodszym oficerem). Wczytuję poprzedni zapis i znów to samo za parę min... O co chodzi? |
Może tylko wydawało ci się, że jesteś dowódcą, a może powiedzieli ci, że w nastepnym awansie zostaniesz dowódcą. :)
|
Aleś mi pomógł... daruj sobie takie posty proszę.
Nic mi się nie wydawało, poza tym po młodszym oficerze nie zostaje się od razu dowódcą, po drodze jest pilot i jeszcze coś... Prosiłbym o pomoc kogoś kompetentnego. Dziękuję. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37. |