TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

bobo17 15.08.2004 08:41

Pył chochlików u Mary , pelargonią nie wiem guowy kurczak Aptekarz Tedd(chyba) z korzeniem problemu nie wiem skrzaty sam robisz tylko nie pamiętam na jakiej maszynie poszukaj Różne/wszystki

Ira 15.08.2004 20:10

Pył Chochlików-Mara sprzeda ci go (za 31 maginnonów), Pelargonie-widocznie jeszcze zamało czarujesz, Gumowy Kurczak- za butelkę nektaru z jagód bzu czarnego, wymieni się Aptekarz Teed, Korzeń Problemu- też zamało czarów, Skrzaty robisz na stole(+technika) jest we wszystkich. To poszerzona wersja wypowiedzi bobo17. Szczegóły, są istotne. ^_^ A smoki możesz kupić u Wampirzycy-oczywiście napoczątek jajko (za 49maginnonów). Kup odrazu smocze smakołyki(5 maginnonów) i gryzaczek "Smocza Potęga"(8 maginnonów)

bobo17 15.08.2004 20:36

dzięki Ira ja tam w o tylko og mięsiąca gram non stop

Ira 15.08.2004 20:51

Nie ma sprawy, wrobisz się. Ale prawdę mówiąc to ciągle pytają o to samo, więc chyba napiszę książkę ^_^

Tosia 16.08.2004 22:05

OK. Dzieki, bardzo mi pomogliście. Ale co do skrzatów to mam jedno ale. a mianowicie, zrobiłam to co mówiliście, kupiłam stół i zrobiłam kilka skrzatów ale one wogóle sie nie ruszają, prubowałam je zaczarować, ale można tylko się im przygląfdać i nic. Stawiałam je na podwórku i też nic. CZy trzeba je jakoś zaczarować ??? A i co to za dziwna fasola wyrasta na podwórku, taka długa i zielona ??? i taki kryształ, teki biały, na początku rusł, ale jak przestałam czarować to stanął w miejscu. W każdym razie dzięki wam !!!

bloodwave 17.08.2004 06:16

o ja......zeby coś ożywić potrzebujesz odpowiednie zaklęcie
fasola sobie rosnie jak sie dużo czaruje i jak jest wystarczająco duzo mozna po niej wejśc i sobie zdobyć magiczną fasole......rosną równieź begonie na energie słoneczną i korzeń problemu....a kryształki zwiększają sie tylko 3 razy..potem nic sie nie da.............

wysik 19.08.2004 18:02

JA Z MOJĄ KOLEŻANKĄ DOMINIKĄ MAMY WSZYSTKIE SIMSY WSZYSTKICH RODZAI JA ABRE MAM ODKĄD TYLKO WYSZŁA I CO NIECO WIEM O NIEJ JA NP BYŁAM NA MAGICZNEJ FASOLI KIEDY PRZEPROWADZIŁAM SIE
DO ABRAKADABROWA I TAM BYŁ TAKI WIELKI FACET JA BRAŁAM SOBIE MAGICZNĄ FASOLE A ON SIE OBUDZIŁ I MNIE TAK POGONIŁ ŻE SZOK
CZY KTOŚ OPRÓCZ MNIE TEŻ TAK MIAŁ ??

Ira 19.08.2004 19:19

Moja jest narazie wsrostu: dwóch simów(stoją sobie na głowie). I mam nadzieje, że mi pozwli je wsiąść!

Akselandra 19.08.2004 19:40

Moja każda fasola rośnie do jakiegoś momentu i przestaje. Prawdopodobnie mam za mało Pelargonii i korzeni.

she 20.08.2004 13:52

Cytat:

Originally posted by Akselandra@Aug 19 2004, 08:40 PM
Moja każda fasola rośnie do jakiegoś momentu i przestaje. Prawdopodobnie mam za mało Pelargonii i korzeni.
A ja mam dużo korzeni i pelargonii , a fasolka nie rośnie i jajo! :angry:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:53.