![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Cytat:
|
e takie wsiu.
wolałam poprzednią. ta jest taka ooo. emoty ładne :D |
Od czasu GupeQ nie widziałam spamu, więc po co ta długa przerwa między napisaniem drugiego posta? ;)
No bo minuta, to chyba trochę za dużo... |
Cytat:
ps: z tymi znajomymi jest tak jak na naszej klasie. xD ps2: ale przynajmniej teraz wiem, kto na moj profil zaglada. :P |
Podczas pisania posta, nie mogę dokonać żadnych graficznych zmian w tekście: nie mogę go pogrubić, podkreślić, napisać kursywą, zaznaczyć jako cytat, zmienić jego koloru itp.. Krótko mówiąc nie mogę z nim zrobić nic prócz zmiany czcionki i jej rozmiaru.
Nie mogę także używać emotek. Po kliknięciu na którąkolwiek z nich, zupełnie nic się nie dzieje. Czy tak mam tylko Ja, czy tak mają wszyscy? Czy jest szansa, że zostanie to naprawione? Z góry dziękuję za wzięcie pod uwagę moich skarg i zażaleń :D Irbis |
Sub-Zero aaa.
spoko =DD |
Cytat:
o szczegółach tu: http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=784648 :) |
Mi też podobała się bardziej poprzednia wersja. Denerwuje mnie m.in. opcja "narzędzi" i "przeszukaj ten temat", bo zamiast od razu w niej pisać do "przesyła" mnie na dół. Ponad to profile użytkowników stały się mniej przejrzyste i funkcjonalne, z początku pogubiłam się. Pomyliły mi się PM'y z shoutbox'em itd... Ale nie da się nie zauważyć, że forum chodzi szybciej (przynajmniej u mnie), nie mam z nim już problemów, typu "ładuje mi się nagłówek, a 10 minut później reszta strony" i za to się należy wielkie dzięki dla administratorów :D
|
Dziękuję Rocket za wyjaśnienie :)
Tiunivell, a Ja myślę, że po prostu musimy się przyzwyczaić do nowych opcji forum ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09. |