TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

beliel 12.05.2008 17:03

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:

Napisał Sub-Zero (Post 784250)
mnie sie podoba. nie podoba mi sie jedynie podglad profilu. pogubiony w nim jestem. a tak to spox.

no mi właśnie głównie o profil chodzi : P tam raczej widać najwięcej zmian. gdyby nie profil to nie wiem czy bym się nawet skapnęła, że jest nowa wersja ;f

shiyo 12.05.2008 18:13

e takie wsiu.
wolałam poprzednią.
ta jest taka ooo.
emoty ładne :D

Monitkowa 12.05.2008 18:57

Od czasu GupeQ nie widziałam spamu, więc po co ta długa przerwa między napisaniem drugiego posta? ;)

No bo minuta, to chyba trochę za dużo...

Dami 12.05.2008 19:22

Cytat:

Napisał Retorystyczna_ (Post 784295)
e takie wsiu.
wolałam poprzednią.
ta jest taka ooo.
emoty ładne :D

takie emoty są w każdej wersji vb. tylko wtedy zostaly zmienione na zolte.

ps: z tymi znajomymi jest tak jak na naszej klasie. xD
ps2: ale przynajmniej teraz wiem, kto na moj profil zaglada. :P

Irbis 13.05.2008 18:46

Podczas pisania posta, nie mogę dokonać żadnych graficznych zmian w tekście: nie mogę go pogrubić, podkreślić, napisać kursywą, zaznaczyć jako cytat, zmienić jego koloru itp.. Krótko mówiąc nie mogę z nim zrobić nic prócz zmiany czcionki i jej rozmiaru.
Nie mogę także używać emotek. Po kliknięciu na którąkolwiek z nich, zupełnie nic się nie dzieje.
Czy tak mam tylko Ja, czy tak mają wszyscy? Czy jest szansa, że zostanie to naprawione?

Z góry dziękuję za wzięcie pod uwagę moich skarg i zażaleń :D Irbis

shiyo 13.05.2008 18:48

Sub-Zero aaa.
spoko =DD

Rocket 13.05.2008 19:00

Cytat:

Napisał Irbis (Post 784685)
Podczas pisania posta, nie mogę dokonać żadnych graficznych zmian w tekście: nie mogę go pogrubić, podkreślić, napisać kursywą, zaznaczyć jako cytat, zmienić jego koloru itp.. Krótko mówiąc nie mogę z nim zrobić nic prócz zmiany czcionki i jej rozmiaru.
Nie mogę także używać emotek. Po kliknięciu na którąkolwiek z nich, zupełnie nic się nie dzieje.
Czy tak mam tylko Ja, czy tak mają wszyscy? Czy jest szansa, że zostanie to naprawione?

Z góry dziękuję za wzięcie pod uwagę moich skarg i zażaleń :D Irbis

Irbis, niestety jest to chwilowy problem wszystkich użytkowników.
o szczegółach tu:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=784648 :)

Tiunivell 13.05.2008 19:36

Mi też podobała się bardziej poprzednia wersja. Denerwuje mnie m.in. opcja "narzędzi" i "przeszukaj ten temat", bo zamiast od razu w niej pisać do "przesyła" mnie na dół. Ponad to profile użytkowników stały się mniej przejrzyste i funkcjonalne, z początku pogubiłam się. Pomyliły mi się PM'y z shoutbox'em itd... Ale nie da się nie zauważyć, że forum chodzi szybciej (przynajmniej u mnie), nie mam z nim już problemów, typu "ładuje mi się nagłówek, a 10 minut później reszta strony" i za to się należy wielkie dzięki dla administratorów :D

Irbis 13.05.2008 19:51

Dziękuję Rocket za wyjaśnienie :)

Tiunivell, a Ja myślę, że po prostu musimy się przyzwyczaić do nowych opcji forum ;)

uno 13.05.2008 19:54

Cytat:

Napisał Tiunivell (Post 784732)
Mi też podobała się bardziej poprzednia wersja. Denerwuje mnie m.in. opcja "narzędzi" i "przeszukaj ten temat", bo zamiast od razu w niej pisać do "przesyła" mnie na dół. Ponad to profile użytkowników stały się mniej przejrzyste i funkcjonalne, z początku pogubiłam się. Pomyliły mi się PM'y z shoutbox'em itd... Ale nie da się nie zauważyć, że forum chodzi szybciej (przynajmniej u mnie), nie mam z nim już problemów, typu "ładuje mi się nagłówek, a 10 minut później reszta strony" i za to się należy wielkie dzięki dla administratorów :D

Myślę, że do wyglądu profilu można się przyzwyczaić, kwestia czasu. Wiadomo, że to dość duża zmiana. Moim zdaniem nie jest on najlepszy, ale nie da się wykluczyć, że podczas zmiany stylu weźmiemy też pod uwagę przeglądanie profili. Całe forum chodzi szybciej głównie dlatego, że serwer teraz znajduje się w Warszawie. Na szybkość na pewno wpływa też aktualizacja skryptu (poprawienie błędów obniżających wydajność).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09.