![]() |
Odp: zestaw świateczny a akcesoria na swieta
No właśnie używaj EDIT
|
Cytat:
Ta... b, przepraszam, pomyliłam się o 10 gr. ;dd |
ale w zestawie swiątecznym sa tylko takie typu wigilia a akcesoria to tam jest tez wielkanoc i walentynki.
|
Odp: Zestaw Świateczny
Mam pytanie, bo po pierwsze jestem tu nowa a po drugie nie wiem jak umieścić nowy post, więc moje pierwsze pytanie to jak zrobić nowy post? I jeszcze mam pytanie do na święta z tym mini packiem jak można urządzić sylwester?
|
Zebra - właśnie umieściłaś nowy post :D
A Sylwestra urządzasz jednocześnie ze świętami Bożego Narodzenia. Klikasz na telefon, jest opcja "Urządź przyjęcie świąteczne", zapraszasz znajomych wybierając ich z listy. Idziesz do kuchni i przyrządzasz indyka i deser > ciasteczka św. Mikolaja... I czekasz. Przyjęcie zaczyna się o 20:00 i jeżeli goście dobrze się bawią to o północy stary rok zmienia się w nowy roczek :D A jeżeli chcesz zacząć nowy wątek to klikasz na górze forum "New Thread", ale zanim założysz nowy wątek, sprawdź poprzez opcję "szukaj" czy już ktoś czegoś o tym nie napisał :D Pozdrawiam i witam na forum :) |
moim zdaniem zestaw świąteczny to najlepszy pack do simów, dochodzi św.mikołaj i nowy rok!!!
|
Lubię, bardzo. Ma swój klimat. Bo w sumie brakowało mi świąt w grze.. no i sylwestra, ofc!
A co do miil3nkaa: czytanie regulaminu się kłania.. |
Ja właśnie nie wiem czy kupić sobie te święta?? ile to kosztuje?? I co nowego wnosi do gry??
|
Ja ostatecznie b.lubie te akcesoria.Ale jak są święta bez śniegu to jest...ehm...bez uroku.najlepiej miec tak:
The sims 2 CPR akcesoria "Na święta" no i jak bedzie nagle zima w simsach to fajnie zrobić właśnie WTEDY święta :) dopiero jaka farajda z tymi akcesoriami :D |
Mam pytanko. Czy mozna te simsy kupic w Empiku? Acha, i ile one kosztują?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |