![]() |
Odp: Otwórz oczy...+18
JAAAAAAAAAAAAAAAA jesu dajże ten odcinek noooo bo umre :D
|
Pięknie prosimy daj kolejny odcinek :*
|
Jak piekne błaganie nie wystarcza to może Ci pogroźić i dasz wreszcie ten odcinek?! :-)
|
no co jest? Dajesz ten odcinek czy nie, bo jak nie to...Cię znajdziemy i...zmusimy do pisania xD
|
yyyyy czytam to fs od wczoraj, calusieńki dzionek!!! Jest niesamowite, tak mnie zafascynowało że nawet nie zauważyłam kiedy mąż wrócił z pracy :D Obiad nie ugotowany, w domu lekko mówiąc bałagan :D
Czytam sobie i czytam nie widząc świata poza tym fs, wpatruje się w przedostatni odcinek z nadzieją że na następnej stronie będzie pewnie ciąg dalszy..... .... a tu co :O ??????????? Niema Moje rozczarowanie nie zna granic. CHCĘ WIEDZIEĆ CO BĘDZIE DALEJ!!!!!! Czemu Nam to robisz Ja proszę o ciąg dalszy !!! NIE!!! Ja żądam!!! :D |
Ja chcę ostatni odcinek!
|
Sorry za szczerość, ale chcieć to wy sobie możecie.
Fotostory czytałam, jak jeszcze nie byłam tu zarejestrowana i potwierdzam - jest naprawdę genialne! Chyba się skuszę i przeczytam jeszcze raz wszystko ;) A jeśli chodzi o odcinek - ja myślę, że autorka po prostu nie ma czasu. Jak będzie chciała, to doda, jak nie - to nawet błagania i prośby nie pomogą :) Życzę weny. :D |
ona się nad nami zwyczajnie znęca :D! Może wreszcie ją ruszy sumienie i oszczędzi nam tych cierpień ;)
|
Fobika! Na miłość Boską! Tyle czekania to naprawdę udręka ^^' Przeczytałam połowe Twojego fotostory dzisiaj, wczoraj wieczorem zaczęłam... Muszę przyznać, że trudno jest teraz o jakąś dobrą lekturę, co dopiero w sieci. Myślę jednak, że "Otwórz oczy" jest po prostu arcydziełem. Więcej dodawać nie trzeba. (Btw ja sama zaczęłam pisać opowiadanio-książkę o apokalipsie zanim przeczytałam Twoje fs, więc pewnie dlatego tak mi się podoba, podobne bardzo, a jednak inne ;D) Gratuluje świetnych pomysłów, dobrze dobranych postaci i wątków, wszystko układa się w logiczną całość. Pomijając literówki, błędy (w sumie potrafię wyłączyć umysł na wyłapywanie tego, więc mi to nie przeszkadzało *owo*) to z całą pewnością opowiadanie te jest idealne. Wystawiam ci 5+, szósteczka będzie, gdy doczytam zakończenie. Mam nadzieję, że już niedługo je zobaczę :)
|
Kobieto zlituj się nad oddanymi czytelnikami, wszyscy czekają z utęsknieniem na odcinek! Ja rozumiem, że jak szkoła była to nie zawsze był czas, ale przecież są wakacje...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37. |