TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Otwórz oczy...+18 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42896)

Rainbow 13.05.2009 13:08

Odp: Otwórz oczy...+18

JAAAAAAAAAAAAAAAA jesu dajże ten odcinek noooo bo umre :D

MilaWatson 19.05.2009 10:53

Pięknie prosimy daj kolejny odcinek :*

Fiorella 26.05.2009 20:07

Jak piekne błaganie nie wystarcza to może Ci pogroźić i dasz wreszcie ten odcinek?! :-)

aneta_zyleta 26.05.2009 20:31

no co jest? Dajesz ten odcinek czy nie, bo jak nie to...Cię znajdziemy i...zmusimy do pisania xD

Dida 04.06.2009 11:55

yyyyy czytam to fs od wczoraj, calusieńki dzionek!!! Jest niesamowite, tak mnie zafascynowało że nawet nie zauważyłam kiedy mąż wrócił z pracy :D Obiad nie ugotowany, w domu lekko mówiąc bałagan :D

Czytam sobie i czytam nie widząc świata poza tym fs, wpatruje się w przedostatni odcinek z nadzieją że na następnej stronie będzie pewnie ciąg dalszy.....

.... a tu co :O ???????????

Niema ;(

Moje rozczarowanie nie zna granic.

CHCĘ WIEDZIEĆ CO BĘDZIE DALEJ!!!!!!

Czemu Nam to robisz

Ja proszę o ciąg dalszy !!!

NIE!!!

Ja żądam!!! :D

Sherlock 04.06.2009 17:51

Ja chcę ostatni odcinek!

Kejt24 05.06.2009 12:42

Sorry za szczerość, ale chcieć to wy sobie możecie.
Fotostory czytałam, jak jeszcze nie byłam tu zarejestrowana i potwierdzam - jest naprawdę genialne! Chyba się skuszę i przeczytam jeszcze raz wszystko ;)
A jeśli chodzi o odcinek - ja myślę, że autorka po prostu nie ma czasu. Jak będzie chciała, to doda, jak nie - to nawet błagania i prośby nie pomogą :)
Życzę weny. :D

aneta_zyleta 05.06.2009 17:59

ona się nad nami zwyczajnie znęca :D! Może wreszcie ją ruszy sumienie i oszczędzi nam tych cierpień ;)

namidayuki 21.06.2009 23:19

Fobika! Na miłość Boską! Tyle czekania to naprawdę udręka ^^' Przeczytałam połowe Twojego fotostory dzisiaj, wczoraj wieczorem zaczęłam... Muszę przyznać, że trudno jest teraz o jakąś dobrą lekturę, co dopiero w sieci. Myślę jednak, że "Otwórz oczy" jest po prostu arcydziełem. Więcej dodawać nie trzeba. (Btw ja sama zaczęłam pisać opowiadanio-książkę o apokalipsie zanim przeczytałam Twoje fs, więc pewnie dlatego tak mi się podoba, podobne bardzo, a jednak inne ;D) Gratuluje świetnych pomysłów, dobrze dobranych postaci i wątków, wszystko układa się w logiczną całość. Pomijając literówki, błędy (w sumie potrafię wyłączyć umysł na wyłapywanie tego, więc mi to nie przeszkadzało *owo*) to z całą pewnością opowiadanie te jest idealne. Wystawiam ci 5+, szósteczka będzie, gdy doczytam zakończenie. Mam nadzieję, że już niedługo je zobaczę :)

Fleur 25.06.2009 16:15

Kobieto zlituj się nad oddanymi czytelnikami, wszyscy czekają z utęsknieniem na odcinek! Ja rozumiem, że jak szkoła była to nie zawsze był czas, ale przecież są wakacje...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37.