![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ja mam wymagania nieco ponad te minimalne, ale gra działa świetnie na najwyższych parametrach ;).
Sprawdź, czy Twoja karta graficzna obsługuje Pixel Shader (czy coś w ten deseń). U mojej koleżanki to uniemożliwiło nawet uruchomienie gry. (karta tego nie obsługiwała) |
Mogli dać choć chomiki :(( a jest większe akwarium ?
|
nie ma,niestety.
|
Co za doł myślą, że każdy chce robaki hodować albo rybki z jeziorka. Eh trudno. :D
|
|
Witam.
Dziś zakupiłam grę The Sims 3. Gra mi się zacina. Albo do pewnego momentu idzie dobrze, a potem obraz mi ciemnieje. Jest tylko muzyczka i kursor. Odciąć tego w żaden sposób nie mogę. Wymagania spełniam,... laptop firmy Acer. Czy moglibyście poardzić o co chodzi? Jak to odciąć? I co zrobić, jak się zacina? Bo jedynym wyjściem jest wtedy reset kompa... :/ PS: po zainstalowaniu usunełam większość programów. I antywirus xD A to się nadal zacina... Może jest jakieś wyjście? Pomóżcie! :| |
Może Ci pójść, ale na niskich ustawieniach :( Jak u mnie ;)
|
Jeśli na niskich ustawieniach to by się zacinała albo coś ?
|
Może się zacinać :( Ale nie musi ;)
|
kurde to nie wiem czy kupić bo jak wydać te 130 zł i będą się zacinać, a nie daj Boże nie będą wgl działać to bez sensu kupować.. a pewnie troche trzeba dać kasy za komp.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |