TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

Tofik 02.01.2010 10:19

Odp: Pytania i Odpowiedzi

1.Jak ci calego drzewa niepokazuje a masz przy naprzykład jakimś simie trzy kropki?
2.W Egipcie w Sfinksie najlepiej są 4.
3.Sądze że tak

lithium 02.01.2010 10:26

no wlasnie nie, konczy sie na dziadkach.

Tofik 02.01.2010 10:43

to nie wiem ja mam takie ...

Mamełe 02.01.2010 11:00

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1183846)
poprobuj z pojedynczymi modami -
3. czy po wlozeniu ekwipunku do skrzyni i zmianie aktywnej rodziny po powrocie te rzeczy nadal tam beda?

U mnie wszystko zostaje na miejscu. W koncu.

rocktechnika 02.01.2010 11:33

A ja mam pytanie:
Jak zrobić zdjęcie Sima-fotografa? Jest to jeden z punktów do wypełnienia przy zbieraniu kolekcji zdjęć. Ale jak to zrobić, by ktoś robił zdjęcie i zrobić wtedy jemu zdjęcie? Jeszcze nie widziałam żadnego Sima, którym nie sterowałam, by robił zdjęcia!

Nieidealna 02.01.2010 12:08

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1183907)
A ja mam pytanie:
Jak zrobić zdjęcie Sima-fotografa? Jest to jeden z punktów do wypełnienia przy zbieraniu kolekcji zdjęć. Ale jak to zrobić, by ktoś robił zdjęcie i zrobić wtedy jemu zdjęcie? Jeszcze nie widziałam żadnego Sima, którym nie sterowałam, by robił zdjęcia!

Może musisz zabrać na wakacje dwóch Simów i spróbować to zrobić? Na pewno będzie łatwiej, bo możesz wtedy obydwoma sterować ;) Oczywiście wtedy obaj muszą mieć ze sobą aparaty.

kamuszek 02.01.2010 14:28

A co z tą paczką, którą muszę włożyć do skrzyni w siedzibie MorcuCorp? Tyle czytam o tym, a dalej nie wiem. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie jest ta skrzynia? ;<

Nieaktualne, poradziłam sobie ;)

rocktechnika 02.01.2010 15:14

Cytat:

Napisał Association (Post 1183929)
Może musisz zabrać na wakacje dwóch Simów i spróbować to zrobić? Na pewno będzie łatwiej, bo możesz wtedy obydwoma sterować ;) Oczywiście wtedy obaj muszą mieć ze sobą aparaty.

Właśnie nie da rady... :( Jak jeden robi fotkę, to drugim w tym czasie nie mogę sterować (ustawianie kadru, kolorystyki i wielkości zdjęcia - wiecie o co chodzi ;) ), a żaden obcy Sim nie ma zamiaru chwycić za aparat :(

Mamełe 02.01.2010 16:57

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1184031)
Właśnie nie da rady... :( Jak jeden robi fotkę, to drugim w tym czasie nie mogę sterować (ustawianie kadru, kolorystyki i wielkości zdjęcia - wiecie o co chodzi ;) ), a żaden obcy Sim nie ma zamiaru chwycić za aparat :(

Też mam problem z prysznicem w puszcze i autoportretem. Myślałam, że pomoże mi lustro, ale nie widac sima w odbiciu jak sie chce zrobic zdjecie.

kamuszek 02.01.2010 17:08

A teatr miejski?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20.