![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
Jak to było z tą medytacją? Simka nie może medytować a logika na maksa i Sim Fu 3poziom (nie chcę za bardzo rozwijać przed misją z mumią), kondycja 4.. Za mało punktów umiejętności? |
aby medytowac trzeba mic co najmniej 5 poziom simfu
|
mam pytanie gdzie jest klucz do serca wodnej swiatyni? przeszukalam każdy zakamarek piramidy i nieznalazlam, prosze o jakiegos screeny filmik albo cos, z gory dziekuje
|
wie ktos gdzie mam pojsc we francji zeby uzyskac pieczec krolewskiego cmentarzyska oraz labiryntu wielkiego wladcy? ktoredy mam sie dostac do tych grobowcow?
|
Cytat:
EDIT: Udało się :D Zrobiłem sobie listę który aktywator działa na jakie drzwi i od razu bylo prościej. Narysowałem taki schemacik, dla tych, którzy by nie umieli tak jak ja: http://www.bankfotek.pl/image/566451.jpeg Wiem że jest świetny :P Jakby co, to na kolejnym poziomie z tej samej perspektywy co na schemacie wyżej, należy nastąpić na 3, 4, 6 i 8 aktywator :) Nie chce mi się robić drugiego schematu ^^ |
Cytat:
|
Problemz misją- Egipt
Mam zanieść łapówkę, do tajnej bazy ludzi anty czegośtam, na brzegu miasta, wszystko ok, tylko że to jest zwykły dom, ale NIGDZIE nie ma przycisku, ani czegokolwiek innego, co mogłoby przekierować mnie do bazy. Jest miejsce, które wygląda mi na schody, ale nigdzie nie widzę przełącznika. Proszę, pomóżcie, simomaniacy ;)
|
Odp: Problemz misją- Egipt
O ile sie nie myle obok jest garaz a tam schody
|
Odp: Problemz misją- Egipt
Cytat:
|
Gochulec... chodzi Ci o misję w Egipcie? Jeśli tak to obok domu jest taki "magazyn" tak będzie na ścianie dziura do zbadania tylko musisz włączyć tryb pełnościanowy, bo nie zobaczysz tej dziury na ścianie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10. |