![]() |
Odp: simy by 0lka
|
Bardzo ładna twarz i rewelacyjna stylizacja ! Wszystko tak doskonale dobrane: fryzura, ubranie i okulary... Bardzo podobają mi się style Twoich simów: gustowne i różnorodne.
Poprzednia simka również zasługuje na wyróżnienie. ;) |
Uuuu, przepiękna ^^ Taka trochę w moim stylu, tylko ja mam czarne włosy xD
Nie no świetna, nie mogę się w niej dopatrzeć żadnego niedociągnięcia. IDEALNA. |
Suuper. Tylko jakoś brwi dziwnie wyglądają. Skąd masz okulary? :)
|
Hm, nawet ładna, choć zgadzam się z Kamis - brwi mi jakoś dziwnie wyglądają. Ale poza tym dość ciekawa. No i niezłe zdjęcia ;)
|
troche za duże zdjęcia. sama simka jest ładna, jak zawsze bardzo realistyczna, poza tym dobra prezentacja :) znowu nie mam się czego przyczepić ;)
10/10 |
Śliczna jest, a te okularki wręcz świetnie pasują. Ładna stylizacja i prezentacja. :)
|
o mamo, paulina jest cudowna... bylaby mozliwosc dodania jej do sciagniecia? :<
|
: O dziękuję
podejrzewam, że okulary z simscave mam, ale jeszcze zaraz sprawdzę. centa, zaraz podeślę linka ;) rageman - mam dawać malutkie? : P lepiej, żeby były duże, bo widać dokładniej sima :) edit. wpisałam nazwę tego pliku w googlach i wyskoczyły mi strony z MTS, więc pewnie z MTS są te okulary, ale strona na razie nie działa : P edit 2 okulary - http://www.modthesims.info/download.php?t=253246 :) |
Marta jest prześliczna, ma bardzo realistyczne rysy twarzy i ogółem jej całokształt jest dopracowany. Mimo to, wolałbym ją w czarnych lenonkach :3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:24. |