![]() |
Odp: Belle Rose
Nieeeeeeeeeeeeeeeee ......... :)
Pisz dalej xD |
NIE.!! Przedłużaj je ile tylko chcesz ,byleby się tylko jeszcze nie skończyło :D:D
|
Ja chce żeby było jak najdłużej:):):)
|
Im dłużej, tym lepiej :D. Oczywiście w granicach rozsądku :P.
Pisz dalej śmiało ;). |
Omg rudzielec po co gadać takie głupoty! Nic nie będziesz kończyła :D
ps uświadomiłaś mi, że to fs jednak sie kiedyś skończy i mi się zrobiło smutno :( |
Dobra dobra nie skończę po trzech odcinkach ^^
nie spodziewałam się takiego odzewu, aż mnie zaskoczyłyście! :D i to bardzo miło :) spokojnie FS zmieści się w granicach rozsądku ;) no i niestety jak wszystko, kiedyś będzie musiało się skończyć.... ale nie martwcie się, bonusy na temat Vinca i Marco dalej będą kontynuowane, nawet mimo zakończenia FS, będziemy razem z Viperą wciąż pamiętać o naszych kochanych chłopcach ^^ |
No, nareszcie przeczytałam wszystko i powiem, że to fs jest niesamowite! Chyba zakochałam się w Marcu...(bo chyba tak to się odmienia???)
I nie zgadzam się aby fs tak szybko się skończyło, bo dopiero co przeczytałam całość. :D |
Rudzielcu, tak się przeraziłam perspektywą szybkiego końca tego jakże cudownego FS :) Pisz, poczekamy ale nie kończ!
|
Rudzielcu, nie wolno kończyć :P bo naśle Marco na Ciebie :D
Zumzool czuje to samo co Ty, też się zakochałam :D:D Zatem czekam na następny odcinek, bo zżera mnie ciekawość, jak i na bonus, ale tu zżera mnie coś innego :D |
Spokojnie dziewczyny, odcinek się pisze.
Nie ma mnie na forum, ale nie zapomniałam o FS. Ani o Belle Rose, ani o Vorgu ani o bonusie z Fantastyczną Czwórką. Wszystkie odcinki w następnym tygodniu. Dziękuję wszystkim za komentarze. Wrócę (na szczęście dla jednych a nieszczęście dla drugich)jak poprawi mi się humor, obiecuje! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:11. |