![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
ja tam chce te domki , czasem bardziej niż łóżek piętrowych
Oby mieściły z 10 dzieciaków Przebrania są mi najbardziej niepotrzebne , chyba , że będą tylko do zabawy Ktoś już o tym napisał , że banda przebierańców będzie po mieście latała ... Jestem zdziwiony brakiem info o nowym mieście , zawsze w dodatkach było ... Chyba , że za miasto posłuży Akademik Studencki ... Ja i tak najbardziej pragnę schodów... :) |
Również cieszę się z łóżek piętrowych, ale znając twórców będzie to jeden, góra dwa modele i na tym się skończy.
Przesunęli dziady premierę na czerwiec. A nich ich szlag.... |
@up - to pewne , ze jakieś 2 ,3 modele - jakiś taki tematyczny dziecięcy , normalny i jakiś dla nastolatków , i premiera na szczęście 1 czerwca , Rodzice oszczędzajcie kase :D
|
|
Niezły element z wieczorkiem kawalerskm , ciekawe czy będzie można takie dziewczyny do zabawy wynając
|
noooo,powiem wam że prezentuje się całkiem miło,chociaż te ciuchy dla dzieci to porażka.
rzucanie jajkami i smrodowe bomby też nieco kiepskie,no ale Amerykańce mają dziwne rozrywki :P (co do samego filmiku,to te spowolnienia mogli sobie odpuścić) |
To w końcu Amerykańce.
Hmmmm EA nadal milczy w sprawie istot mitycznych , okultycznych |
Podoba mi się to, że simy będą siwieć stopniowo.
Będą też rezultaty całonocnego picia :D |
Będą siwiec stopniowo??! [!]
JAK?! Ta simka na zwiastunie , z tymi rudo siwymi to nic nowego , przecież tak się da zrobic w CAS'ie |
Bluszczyk, jak dziesięć dzieci, skoro jedna rodzina mieści tylko ośmiu Simów? Mnie te stroje się podobają, i myślę, że będą dostępne jako strój wizytowy. I jeszcze opcja zabawy w piaskownicy...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:17. |