![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Bez przesady ja chce tylko, aby były takie interakcje jak z świnką morską w 2.
|
Cytat:
jezeli ten trailer wyciekl do sieci nieoczekiwanie, to i tak jestem zawiedziona. tak jak piszecie, niby byl ten pierwszy szal na ten dodatek, ale jak dla mnie zupelnie nie na korzysc EA. |
Oj ja uważam że ten "wyciek" to genialna promocja ze strony EA - dzięki temu wszyscy się nakręcą i potem kupią. Najlepsza reklama to taka, aby kilka osób tylko zobaczyło i "nielegalnie" innym podesłało :)
|
Może i racja. Mi tam wszystko jedno, czy trailer wyciekł, czy to było celowe zagranie. Zwierzaki i tak bym kupiła, niezależnie od tego, kiedy zobaczyłabym taki trailer. Mi zależy na psach i koniach, koty mnie nie kręcą. Ale gdyby nie było w grze drobnych zwierzaków, jak gryzonie czy ptaki, to byłabym zawiedziona. W jedynce i dwójce, nie wszyscy moi ludzie mieli psa czy kota, ale wszyscy mieli przynajmniej jedno drobne zwierzątko, jak chomik, czy papuga.
|
Psy -.- Najbrzydsze zwierze świata O.o Koty rządzą ;D! Ogółem to ptaki doszły w pż bo gołąbki widać;D
|
Ale nie ma żadnej interakcji z gołębiami. Nie dopatrzyłam się też żadnego rozsiewacza gołębi.
|
a ja tak ;D
|
Cytat:
Cytat:
|
W sumie ten wyciek mógł nic nie dać. Ludzie albo się napalą, albo się znudzą ciągłym zbyt przedwczesnym rozmarzaniem i gadaniem o nim.
Tofik mów za siebie. Nie powinieneś za wszystkich się wypowiadać. Ja uwielbiam psy, a szczególnie tego Boo, o którym głośno ostatnio :p |
Też wolę koty (w obronie Tofika, który to użytkownik, notabene, ma nick jak piesek mojego byłego) zdecydowanie, ale prosze kazdego użytkownika aby trzymał kciuki, kopyta, płetwy i inne pazurki aby były króliki - ale nie takie w akwarium. Takie co biegają po mieszkaniu, dają się brać na ręce, można go głaskać i uczyć korzystać z kuwetki :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:15. |