![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Witam wszystkich. wlasnie dolaczylam do forum i chcialam sie spytac apropo misji slub publiczny, gram jakubinem i moja druhna musi zdobyc obraczki i ubrania i jak to zrobic?
|
Cytat:
Teraz rozkminiam jak zabić dzika ;/ wchodzą do jaskini i jest tylko opcja walcz i uciekaj. Walka kończy się zawsze przegraną wrwrwr ta gra to jakaś łamigłówka czy co? edit: udało sie, ale mam wrażenie że to kompletny przypadek ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
yyy też mam misje o fontannie, ale zanim tam wrócę muszę zdobyć bonus "posucha" ale jak go zdobyć co to za bonus w ogóle ?
HELP |
marcin, pisałam nawet na tej stronie w poście, że jest to nastrójnik. Pochodzi on od fatalnej wady Twojego sima, którą jest: Wyuzdana/y.
Niech sim nie romansuje przez jakiś czas i nie robi bara-bara a nastrójnik się pojawi (będzie on czerwony). |
a ok dzięki. Myślałem, że musi romansować :D
A mam jeszcze takie pytanie. Co najlepiej wybudować. Mam już rynek/targ i koszary. |
gdzie jest list w butelce na plaży? Szukam wszedzie, klikam wszedzie... Wiem, ze bylo juz tu takie pytanie, ale odpowiedz na nie nic mi nie pomogło...
|
marandile - list w butelce jest w beczce na lewo od wejścia na mostek.
marcin - wszystko jedno co wybudujesz, to zależy jaką postacią chcesz grać. Możesz też popatrzeć na aspekty królestwa (dobrobyt, ochrona, widza i kultura), jeśli coś jest na niskim poziome, to możesz to zwiększyć budując odpowiedni budynek. |
Cytat:
edit: oo teraz jest :D Jak byłam za pierwszym razem to się nie pojawiło :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25. |