![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
To jak, będziemy wciskać cztery duże parcele do miasta czy może będzie jedna w czterech wersjach i co kilka dni trzeba będzie wymienić park?
|
Chyba 4 duże parcele... :| Już się gubię :D
|
Nie no bez przesady. To będzie pewnie coś na zasadzie budowania sceny w ZG. Po prostu jest jedna parcela, a przy zmianach sezonu zmienia się wystrój tej parceli. Tak jak można było zmienić wystrój sceny przed występem lub skorzystać z zapisanego wzoru i obiekty pojawiały się na swoim miejscu.
|
To by miało duży sens, zwłaszcza, że będzie można zapisywać pomieszczenia, by móc ich później użyć.
|
No i widzicie, Absie zawsze wie co dobre i co ma sens ;p
Przydałoby się już zrobić nowy dział dla CPR. Zapowiedź byłą już dawno, gra jest promowana prawie na równi z NZTŚ więc trochę lipa, że jeszcze nie ma działu ;p |
Zgadzam się ;) Absie znowu ma rację, chcemy nowy dział i wrzucenia do niego tematów o CRP...
Jest tylko jedna rzecz, której nie rozumiem... Te festyny będą trwały cały sezon? Bo to by było nieco głupie. |
Znając minimalny realizm i krótkotrwałość pór roku pewnie będziemy uczestniczyć w festynach całe sezony, bo gdyby trwały tyle ile obecne festiwale z ZG byłoby za krótko, choć jakby można było ustalić czas w jakim się pojawiają i ile trwają to było by ok :)
|
Może to będzie coś w stylu sąsiedzkiego grillowania, na przykład w środku pory roku pokaże się komunikat "w parku odbywa się dziś festyn letni" albo "przygotuj dom na Halloween" i kto chce, ten dołączy? Nie wyobrażam sobie festynu trwającego całą porę roku, bo byłoby to zabawne przez pierwszy rok życia Sima (mówię o minięciu czterech pór roku), a potem komu by się chciało całymi dniami robić to samo?
|
Fajnie by było, ale ja i tak olewam te wszystkie festyny... Wiem, wiem, może pójdę na taki po razie na każdą porę roku, ale moje Simy prowadzą raczej domowy tryb życia. Tylko latem będę je zabierała nad wodę... O ile najpierw nie każę im pójść do własnej piwnicy popływać z rekinami... ;) Najbardziej nie mogę się doczekać, oprócz samej zmiennej pogody, właśnie tego pływania w oceanie... Planuję zbudować jakąś małą wysepkę w CAW na zasadzie takiej, że będzie to świat podzielony na wysepki...
|
Przecież już dawno było mówione, że festyn odbędzie się w ostatni piątek każdej pory roku... Ja z pewnością będę odwiedzac festyny :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41. |