![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Z tego co pamiętam , można było ją kupić na parceli publicznej i zwyczajnie postawić.
|
No właśnie nie widzę jej w bibliotece parcel.
|
Arenę mioteł (przedmiot, nie parcela!) można kupić normalnie w trybie kupowania, ale nie pamiętam w której zakładce, pewnie w rozrywce. Postawisz ją na parceli, dodasz to i owo, jakieś lampy czy coś i już :)
|
Dzięki kedziorek - zawsze jakieś rozwiązanie, ale jeśli ktoś miałby jeszcze pomysł skąd wstawić parcelę, to byłabym wdzięczna.
|
Parcele wstawiasz w edycji miasta. Powinien przy tym takim czymś do obracania znaczek takiego notesiku. Tam wybierasz parcele i ją po prostu kładziesz. O to chodzi?
|
ajditia - poszukuję gotowej parceli o nazwie Arena Mioteł - chcę ją wstawić do Sunset Valley.
|
Mam pytanie odnośnie wampirów. Czy da się jakoś zmienic wampira spowrotem w zwykłego sima? jakiś eliksir lub coś podobnego? Bo nigdzie nie mogę znaleźc o tym informacji.. :( Bardzo proszę o pomoc..
|
O ile dobrze pamiętam to w ośrodku naukowym można kupić jakąś miksturę po której wypiciu wampir stanie się normalnym simem.
|
Eliksir silnego uzdrowienia wyprodukowany przez sima-alchemika również eliminuje wampiryzm jak i resztę zdolności nadprzyrodzonych. Niestety trzeba mieć wysoki poziom tej umiejętności, czasem można kupić flakonik w sklepie z eliksirami ale występuje on losowo.
|
Bindi i Gingers - dziękuję za odpowiedzi. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:43. |