![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
@up no tak, ale można by ją otworzyć. bo czuje, że bana dostanę i gdzie wtedy będę wylewać moje gorzkie żale? :| tak samo tutaj teoretycznie robimy offtop i spam, bo ten dział nie jest do tego.
ostatni moj post, apo przyłóż się do szukania za co możesz mi bana wlepić. wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki. o ironio |
Nie chcę się wtrącać, ale jak już mówimy o tym, że usunięto jakieś tam słowa, bo naruszały coś tam to moze warto spojrzeć na tą grupę?? :)
http://forum.thesims.pl/group.php?groupid=136 Pozdrawiam :) Naprawdę, nie chciałem wtracać się w tą dyskusję, ale nazwa tej grupy ma jakiś podtekst jak już o tym mowa ;) Nie chodzi mi o wszczynanie kłótni, tylko o sprawiedliwosć :) Pozdrawiam :) |
Cytat:
interesujący fakt, że Apo jest w tej jakże deprawującej grupie <3 |
interesujące, że komuś się chce wyciągać brudy sprzed 5 lat. O litości
|
@ciepła woda interesujący fakt, że dołączyłam tam ze 3 lata temu i nawet zapomniałam o istnieniu tej grupy. :love:
dobrze, skoro tak chcecie oraz was "gorszy", to usuwam :) |
nie rozumiem, dlaczego ktoś usunął mój post skoro nie użyłam żadnego wulgaryzmu, ani nikogo nie obraziłam... ale najwidoczniej to już standard :x
|
Cytat:
I mnie to nie gorszyło. Poprostu chciałem być sprawiedliwy :) Pozdrawiam :) |
Cytat:
A skoro niektórzy tego się jeszcze nie nauczyli, to daję trochę czasu na przemyślenie. |
Proszę o zaktualizowanie banów. :*
|
chyba admini się pomylili. ban "za zachowanie" nie ma sensu. każdy się zachowuje. raczej powinno być "za złe zachowanie" albo "za zachowanie niezgodne z regulaminem/z wolą adminów" czy coś. noale.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:51. |