![]() |
Odp: Ryzykanci
To i ja odpowiem, a co :P Niech wiedzą, że mi zależy xD
Sądzę, że powinienem wygrać, ponieważ nie "olewałem" tej gry i starałem się pojawiać na każdym zadaniu :) Swoje postanowienie spełniłem i podjąłem się wszystkiego, mimo iż nie zawsze byłem mistrzem. Ale za to zabawa była przednia i to się liczy :D Emocje towarzyszące wszystkim zadaniom (zwłaszcza tym na czas) oraz radom plemienia zapamiętam z tej gry najbardziej. Było fajnie i trochę szkoda, że to już koniec. Poznałem tutaj fajnych ludzi i nawet jeśli przegram, to nie odejdę z niczym. |
Witam państwa. :D
Na początek powiem, że ten konkurs to była dla mnie świetna zabawa. :) Cieszę się i nie żałuję, że się zgłosiłam. Warto było poświęcić na to czas, na pewno wezmę udział w następnej edycji, jeżeli taka zostanie zorganizowana. Przyznam nawet, że zaszłam dalej, niż się spodziewałam. :) Nie znam nikogo zbyt dobrze na forum, więc to była dla mnie okazja do rozpoczęcia ciekawych znajomości. :D Los się do mnie uśmiechnął i natrafiłam na świetne osoby! Nie zamieniłabym plemienia Fei Long na żadne inne. ;) Sądzę, że nie tylko ja tak myślę. :D Dogadywaliśmy się, a to było dla mnie najważniejsze, bo bałam się, że nie złapiemy wspólnego języka. Moim zdaniem byliśmy "drużyną marzeń". :D Niepokonane mandarynki. ;) Przejdę teraz do technicznej strony konkursu, czyli rzucanych nam wyzwań - nie zawsze trudnych, ale na pewno interesujących i wymagających. Starałam się wkładać w nie 100% swojego zaangażowania, czasu i mnie samej. :) Nie zawsze wychodziło mi to idealnie, ale przecież chęci też się liczą, a ja miałam ich bardzo dużo, zawsze w zapasie. ;) Nie mogę zapomnieć o pełnych chwilach emocji, czyli o Radzie Plemienia. :D Zawsze wtedy siedziałam na krześle lekko podenerwowana i myślałam "Kurczę, kto dziś odpadnie? Wołałabym jeszcze zostać!". :D A teraz jestem w finale! Już pisząc to, czuję się zwycięzcą. :D Padło też pytanie: Cytat:
Jak już pisałam, starałam dawać się z siebie wszystko i jeszcze troszkę więcej. ;) Raz wychodziło to dobrze, raz źle, były wzloty i upadki - muszę jednak przyznać, że naliczyłam więcej wzlotów, co niezmiernie mnie cieszy. :) Sądzę, że na miarę moich możliwości, poszło mi dobrze. Pewnie, chciałabym zmienić kilka rzeczy, ale mogę z tym żyć. ;) Bo mniej ważne jest to, w jaki sposób coś robię, ale ile siebie w to wkładam. Dziękuję za uwagę. :) |
Witajcie! :D Dostałam wszystkie głosy. Znam już zwycięzcę. Będę odczytywać głosy po jednym w poście, żeby było napięcie :D przypominam, że wygra ten, kto zdobędzie najwięcej głsów ;3 Pierwszy głos Kerbi |
Drugi głos Kerbi |
Trzeci głos Don |
Pierwszą edycję formowego survivoru i tytuł „Jedyny Ocalały” zdobywa… Kerbi! Gratulacje! po rangę zgłoś się do któregoś z administratorów. Serdecznie dziękuję: Charionette, załatwiła wszystkie sprawy techniczne jak wasze nicki czy działy. Bardzo dziękuję :) Muff! Gdyby nie ona to pewnie bym się nie podjęła tego konkursu, chociaż później tak się złożyło, że sama zaczęłam prowadzić ten konkurs, to początek bez niej byłby ciężki [jeżeli w ogóle by był]. No i dziękuję uczestnikom! Za chęć wzięcia udziału! :D |
GRATULACJEEE! :D
Miło było być sędzią, fajnie, że mogłem zagrać i gratuluję Kerbiemu zasłużonej wygranej :) A teraz specjalnie dla zwycięzcy: http://www.youtube.com/watch?v=ZDl6oWohq7k (bo w końcu jedyny ocalał :D ) Gratuluję też Donowi i raw, zaszliście bardzo daleko, mnie się to niestety nie udało :3 Dzięki CW za organizację takiego fajnego konkursu ;) e-żółw! |
Powiem tylko: Kerbi, a nie mówiłam? :D Gratulacje!!
Wszystko, co chciałam powiedzieć, napisałam już kilka postów wcześniej - naprawdę poczułam się zwycięzcą i odniosłam swój mały-wielki sukces. ;) Dziękuję za świetną zabawę. :D Zaklepuję sobie miejsce w następnej edycji! :D |
:O
Wow... Nie byłem na to przygotowany :D Nie ułożyłem sobie nawet żadnej przemowy, czy coś... xD Chcę bardzo podziękować wszystkim uczestnikom oraz organizatorkom, ponieważ razem ufundowaliśmy sobie kawał świetnej zabawy. Okres, w którym byliśmy podzieleni na dwa zespoły, nauczył mnie mobilizacji do działania, z czym ciągle mam problem. Czułem wewnętrznie, że nie mogę zawieść swojej drużyny i to było moją motywacją :) Cytat:
Cytat:
Taaak, z tych emocji zamknąłem sobie nawet stronę z napisanym postem, więc to u góry jest pisane od nowa XD Nie zmienia to jednak faktu, że jestem cały szczęśliwy i aaachhhh.... :D Dzię-ku-ję. |
niedoceniani sędziowie :(
Gratuluję Kerbiemu wygranej .:) Nie spodziewałem się, że wytrwam aż tak długo XD. Ten konkurs to świetna zabawa, z chęcią się zgłoszę do drugiej edycji. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:59. |