![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
Coz, Shivera raczej nie podejrzewalem, dziwi mnie, ze ludzie na niego zaglosowali. |
Cytat:
Moje typy na jutro: orka, kaczka i Juliet. Ktoś jest ze mną? |
Ja już tłumaczę dlaczego zagłosowałam na Dianę.
Przypomniałam sobie o głosowaniu jakieś 10 minut wcześniej i oczywiście poleciała, włączyć internet, który ładował się niemiłosiernie długo. Zostały mi 4 minuty do głosowania, więc postanowiłam wybrać jednego z moich "kandytatów" gdybym zastanowiła się jeszcze raz to zagłosowałabym na kogo innego, ale nie zdradzę na kogo... Ps.Kontrowersyjna kaczka to Orka Helena? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No i siedzi cicho, ale czasem się udziela. Poza tym chyba nie oskarża zbyt wielu osób, "czekając na poszlaki" :| Więc zwiększam typy na jutro: orka, kaczka, Juliet i Genesis ;P e: Kaczka to krewetka ;P Ant to orka. Czy jakoś tak. Gustują w zwierzętach :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra... chyba znów wyjdę na idiotę xD Ale moim zdaniem mafię mona odkryć tak.... Zobaczmy post Libby kto na kogo głosował, a później zobaczymy kogo mafia zabije i cała filozofia. Zobaczymy kto głosował na tą osobę, która zginęła i będziemy typować jedna osoba po drugiej, aż w końcu trafimy na mafiozów. Tyle, kilka osób niewinnych może zginąć, ale im szybciej zaczniemy tym lepiej :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:55. |