![]() |
Cytat:
ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? :O )? :P |
Cytat:
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw :D Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie. |
Ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację.
Balbina Biedak wyszła za czarnoskórego i siwowłosego dyrektora szkoły, zamieszkali razem. Ponieważ dyro nie miał żadnych punktów umiejętności- postanowiłam, że będzie siedział w domu i opiekował się dziećmi, i sprzątał. Balbina w tym czasie robiła karierę polityczną. I nagle, ni stąd ni zowąd, gdy dyro siedział przed tv- zniknął. Zniknął zupełnie, nie ma go w domu, nie mogę nim sterować! :\ Grę zapisałam. Potem, gdy grałam ponownie, jego nadal nie było. Pojawiła się tylko wiadomość w prawym górnym rogu od niego: 'jest już strasznie późno. muszę iść.' Nie wiem co jest grane. On żyje, bo Nina Kaliente widziała go na parceli publicznej, a Balbina nie ma we wspomnieniach, że zmarł. Nadal są małżeństwem, ale już tylko na papierze. Ona nawet zadzwonić do niego nie może! :( Cóż, będę musiała wysłać ją do miasta, może go spotka i ściągnie do domu. |
To błąd w grze miałam to samo :) Mąż Kasi (sprzątaczki) poprostu zniknął po tym jak zrobił śniadanie
|
Cytat:
Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa.... :) |
Ja wysłałem Olka cwira na studia i co? Jest w skrzyni studentow, poniewaz mial duzo pieniedzy wprowadzilem go do pryvatnego domku i co? Pojawia sie domek ale tak jak jego by nie bylo, nie chcial sie wlaczyc tryb zycia tylko odrazu ot byl w trybie kupowania i budowania, tak jak edytowalbym jakis domek bez sima... Probowalem pogrzebac w SimPe po tym zdarzeniu... nic z tego.... :O :\
|
no to nie żle
Cytat:
no to super z tuyłka bąbelki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: |
No, to już jest strasznie stare. Owszem, dzieje się tak. Muszę u siebie wypróbować. :P :P
|
1.Ja miałam takie zdarzenie że Balbinka Biedak zaczęła się bawić zamiast workiem mąki samochodzikiem ;)
2.Czworaki (bez niczego można mieć czworaczki bez kodów !) http://img277.echo.cx/img277/8702/sn...f9e3a7d1rb.jpg :wacko: i jak się tym opiekować:?: jeżeli do kogoś nie dochodzi nie miałam jeszcze żadnych hacków!! 3.Bliźniaki kosmiczne. 4.Kobita w ciąży z kosmitą !! a zawsze mówili że faceci mogą być z kosmitami w ciąży ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00. |