TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

ania500 13.04.2005 15:48

Cytat:

Napisał longer
Oto jest pytanie :O
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak:
Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! :O :O :O Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.

ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? :O )?
:P

longer 13.04.2005 17:25

Cytat:

Napisał ania500
ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? :O )?
:P

Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw :D Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.

Issa 10.05.2005 06:09

Ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację.
Balbina Biedak wyszła za czarnoskórego i siwowłosego dyrektora szkoły, zamieszkali razem. Ponieważ dyro nie miał żadnych punktów umiejętności- postanowiłam, że będzie siedział w domu i opiekował się dziećmi, i sprzątał. Balbina w tym czasie robiła karierę polityczną.
I nagle, ni stąd ni zowąd, gdy dyro siedział przed tv- zniknął. Zniknął zupełnie, nie ma go w domu, nie mogę nim sterować! :\
Grę zapisałam.
Potem, gdy grałam ponownie, jego nadal nie było. Pojawiła się tylko wiadomość w prawym górnym rogu od niego: 'jest już strasznie późno. muszę iść.'
Nie wiem co jest grane. On żyje, bo Nina Kaliente widziała go na parceli publicznej, a Balbina nie ma we wspomnieniach, że zmarł. Nadal są małżeństwem, ale już tylko na papierze. Ona nawet zadzwonić do niego nie może! :(
Cóż, będę musiała wysłać ją do miasta, może go spotka i ściągnie do domu.

Angeo 10.05.2005 12:33

To błąd w grze miałam to samo :) Mąż Kasi (sprzątaczki) poprostu zniknął po tym jak zrobił śniadanie

Marson 13.05.2005 19:35

Cytat:

Napisał longer
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw :D Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.

Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa.... :)

Patryczek 14.05.2005 09:01

Ja wysłałem Olka cwira na studia i co? Jest w skrzyni studentow, poniewaz mial duzo pieniedzy wprowadzilem go do pryvatnego domku i co? Pojawia sie domek ale tak jak jego by nie bylo, nie chcial sie wlaczyc tryb zycia tylko odrazu ot byl w trybie kupowania i budowania, tak jak edytowalbym jakis domek bez sima... Probowalem pogrzebac w SimPe po tym zdarzeniu... nic z tego.... :O :\

Kladź 14.05.2005 12:17

no to nie żle

Cytat:

Napisał nika1990
mam cosik dziwnego co chyba się nadaje do tego tematu,a mianowicie to,że mój sim się pienił!:/ no właśnie....brał kąpiel z bąbelkami.Ja to skreśliłam,bo musiał iść do szkoły.Potem z tyłka leciała mu piana!!!dopiero gry weszłam na okolicę i znowu na moją rodzinkę wszystko było ok.Bałam się straasznie,że pozostanie mu miano ,,pieniacza'':P hehe...beka ogólnie była z tego...szczególnie jak poszedł spać.Spał a unosiły się bąbelki:)

no to super z tuyłka bąbelki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ametyzd 14.05.2005 14:24

No, to już jest strasznie stare. Owszem, dzieje się tak. Muszę u siebie wypróbować. :P :P

Irish 30.05.2005 08:17

1.Ja miałam takie zdarzenie że Balbinka Biedak zaczęła się bawić zamiast workiem mąki samochodzikiem ;)
2.Czworaki (bez niczego można mieć czworaczki bez kodów !)
http://img277.echo.cx/img277/8702/sn...f9e3a7d1rb.jpg :wacko: i jak się tym opiekować:?: jeżeli do kogoś nie dochodzi nie miałam jeszcze żadnych hacków!!
3.Bliźniaki kosmiczne.
4.Kobita w ciąży z kosmitą !! a zawsze mówili że faceci mogą być z kosmitami w ciąży ;)

efciaq 30.05.2005 11:15

Cytat:

Napisał ShellY
moze to nic dziwnego, ale zawsze jak moja simka ma zly nastroj to nagle niewiadomo skad pojawia sie taki rozowy królik i nie da sie go z domu wypiep****, musze go kasowac bo sam nie chce za chiny wyjsc, czekam i czekam, a on dalej za moja lazi :P

moze ktos juz odpowiadal(nie chce mi sie sprawdzac) ale ten kroliczek tak zwany towarzyski przychodzi on jak masz towarzystwo na fula czerwone... ja go lubie bo go mozna bic i calowac:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00.