![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Do czego służy i co robi EkstraDEODORator z nagród za punkty życiowe? Jest na nim opcja Medytuj, ale nie zauważyłam, by coś działo się szczególnego po jego użyciu.
|
Cytat:
Mam pytanie - jest jakaś możliwość przekazania innej rodzinie rzeczy włożonych do wyposażenia rodziny? Chciałabym, żeby rodzice przekazali zmagazynowane obiekty i zabawki dziecięce swojej córce, która sama jest w ciąży, ale ona już z nimi nie mieszka. Nie zależy mi na tym jakoś specjalnie, bo te rzeczy nie są drogie, ale jest to istotne dla symboliki ;) |
Cytat:
|
Niektórych rzeczy, na przykład łóżeczka, nie da się włożyć do plecaka. A szkoda, Simiątko mogłoby używać rzeczy swojej mamy i wujków ;)
|
Cytat:
|
Co daje właściwie nagroda "sen w transie medytacyjnym"? Moja Simka wcale nie śpi po tym krócej ani potrzeba snu się nie zmniejszyła.
|
Nie robiłam nigdy jakiś sensownych porównań, jak długo śpi Sim z tą nagrodą i bez. Jednak moim zdaniem, Sim wysypia się nieco szybciej. Czyli czas snu się nie zmienia, raczej jego wpływ na wysypianie się Sima.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No nie wiem, mi chyba nie rósł sen w czasie medytacji. To raczej chodzi o to, że szybciej się zapełnia pasek energii podczas normalnego snu w łóżku... Ale musiałabym to sprawdzić, może akurat.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:00. |