TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Paka 06.07.2012 12:13

Odp: Pytania i odpowiedzi

yyymmmm ludzie wiecie może czemu nie moge pobrać Riverview z głównej strony?
klikam na pobierz i nic, jakby przycisk nie miał żadnej funkcji
można to miasto ściągnąć z innej strony?

anie_1981 06.07.2012 13:05

Nie, pliki Store pobiera się tylko ze Store. Musisz być oczywiście na stronie zarejestrowany i zalogowany.

nmin 06.07.2012 15:32

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1547103)
Na ławeczce do ćwiczeń też można wybrać, cy mają być to ćwiczenia wydolnościowe, czy siłowe, czy tak jakoś.

No właśnie nie można, nie tak bezpośrednio :) Nie pamiętam już opcji, są tam "bez potu", "dobre tempo" i parę innych, wszystkie z opisami, ale żaden nie mówi wprost, że od tego się chudnie czy wyrabia mięśnie.
Chyba faktycznie kupię bieżnię albo wyślę Sima na jogging, pewnie na tej ławeczce wszystkie ćwiczenia są siłowe...

Paka 06.07.2012 17:06

no ale ja przecież jestem zarejestrowany, zalogowany
nikt o tym nie słyszał?

enzo89 07.07.2012 08:45

Dzięki za pomoc. A powiedzcie czy bez problemu mogą grać na jednym komputerze (niejednocześnie) dwie osoby w dwóch miastach?

Björk 07.07.2012 09:04

Cytat:

Napisał enzo89 (Post 1547576)
Dzięki za pomoc. A powiedzcie czy bez problemu mogą grać na jednym komputerze (niejednocześnie) dwie osoby w dwóch miastach?

The Sims 3 to ogólnie PROBLEM ;) ale raczej mogą :)

Master of Disaster 07.07.2012 09:09

@enzo89 - a czemu miałby być to problem? Nawet w jednym mieście tak można, masz osobne zapisy. Moja siostra i ja gramy na jednym kompie, ona chyba w Sunset Valley, ja w Twinbrook.

anie_1981 07.07.2012 12:42

Faktycznie, pomyliło mi się coś z tymi ćwiczeniami. Może w dwójce wybierało się typ ćwiczeń na ławeczce, ale w trójce tak nie ma. Czyli wiadomo, bieganie i bieżnia to chudnięcie, a ławeczka i drążek do podciągania to muskuły... Lubię muskuły... Sama chciałabym nie być workiem tłuszczu, ale jakoś mi to nie wychodzi... Może dlatego tak w Simsach lubię mieć ludzi zgrabnych i powabnych :P

A co do grania na jednym kompie, to nie ma problemu, tylko każdy powinien mieć własny zapis, bo w więcej osób na jednym zapisie to masakra, nie da się tak grać. W dwójce było łatwiej. Np jak mój brat był młodszy, to też lubił Simsy, umawialiśmy się które domy są jego, a które moje i nie było problemu (poza jednym razem, gdy duch z jego parceli wystraszył na śmierć ludzi z mojej rodzinki :P ).

Adamsims 07.07.2012 16:08

Wezme na obrone pewna osobe. U mnie też mozna wybrać wydolnościowe i te drugie. Mozę to zależy od punktów kondycji? Klikając na przedmiot a nie wybierajac opcje w rogu. Uważam zete profile w trójce są lepsze niz w dwójce, nie wiem w czym tu problem. Ja mam jeden profil, brat/siostra/wnuk/pies drugi. :rolleyes:

rocktechnika 14.07.2012 23:27

A ja mam takie pytanie - jak sprawić, by Simowie - emeryci umarli w końcu (ze starości!)? Mam 3-pokoleniową rodzinkę, której nie brakuje niczego - mają wygodny, duży dom (może nie jakoś świetnie urządzony, ale Simom się podoba). Simów emerytów już takich stworzyłam, w tej chwili mają 135 dni, choć długość życia mam ustawioną na 125 dni. Super, że sobie żyją, ale bardzo bym chciała, by choć jedno z tej dwójki odeszło z Mrocznym, ale nie chcę nikogo topić, czy głodzić. Kodem usuwam im wszystkie pozytywne nastrójniki i obniżam potrzeby, by nie czuli się tak dobrze i nadal nic - dziadek ciągle biega do wodnej ślizgawki, a babcia pieli ogródek... Jak sprawić, by nadszedł ich czas?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54.