![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Super szczurki beda w simach :) bede miala cala hodowle tych stworzonek jesli da sie je łapać :P a propo... tak przy obiedzie myslalam o simach i mam pewien pomysl na to co by moglo byc- co urozmaiciloby gre (wg mnie) :P - otóż, mogliby wprowadzic cos jak wypadki, simowie po nich albo by byli nie widomi albo by jezdzili na wozkach i np taki niewidomy sim by mial psa przewodnika a takiemu na wozku by piesek zakladal kapcie i wgl :) no i mam pomysl do PZ- skoro beda zwierzaki to fajnie jakby byla mozliwosc wyboru- wampir ze zlymi zamiarami by pil ludzka krew a dobry wampir zwierzeca jak w Pamietnikach Wampirów ale by był czad hehe :D
|
Podoba mi się szczurek, ja go chce! :D A propos polowania, to już dawno twórcy gry mówili, że kot może nam przynosić żywe zwierzęta. W Średniowieczu są sokoły i można je wysyłać na polowania, ale przynoszą martwe zwierzęta. Może w trójce, jeśli byłby sokół, mógłby przynieść coś żywego...
|
Ooo to by bylo super bo tez slyszalam ze koty beda przynosily zwierzaki z polowan :D teraz w zwierzakach maja byc sokoly widzialam na jakichs screenach wiec moze kto wie ;)
|
Ale za to bardzo się ciesze że będzie można je uczyć mówić (ciekawe jak to wygląda). Mam nadzieję że można też je wypuścić z klatki żeby polatały po pokoju |
Mnie te wspomnienia nie podobają się i mam nadzieję, że będzie mod, który pozwoli wyłączyć je również u zwierząt.
|
no halo, w trojce bedzie sokol, widzialam go na paru screenach wiec wiem :) ma byc w nowym miescie niby zamiast golebi :)
|
A ja jestem ciekaw czy wraz z "Zwierzakami" gołębie z BP nabiorą wartości kolekcjonerskiej jak bracia z AP? :)
|
Wątpię.... Moim zdaniem trzeba będzie po prostu skorzystać z paru rozsiewaczy, żeby mieć prawdziwe gołębie w BP.
|
Zgadzam sie z anie :)
|
A mi się wspomnienia podobają. Ale wkurzające jest to, że okienko ciągle wyskakuje jak tylko do sklepu pojadę. A modów nie używam ponieważ spowalniają mi grę :P.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:52. |