![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja pamiętam, nawet o tym pisałam :P Do trójki też była aplikacja Stwórz Sima.
|
Cytat:
|
Juz nie moge sie odczekac tego dema. A tak apropo, to bedzie je mozna pobrac po tej konferencji czy ono od razu do pobrania bedzie, bo troch sie pogobilam ??
|
Cytat:
|
Z niecierpliwością czekam na ten dodatek-Chyba najbardziej go chcę mieć z tych co dotychczas wyszły. Chciałabym sobie kupić od razu, jednak chyba poczekam na Wasze opinie. Nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto.
|
Wiele osób za pewne będzie troszkę narzekać na ten dodatek, bo na pewno jak w każdym znajdą się błędy mniejsze lub większe :D
Ale czy tylko mi się wydaje, że ten dodatek jest naprawdę dopracowany ? |
ja o zwierzakach do TS3 marzylam jak juz mialam zwierzaki w TS2 i jeszcze samą podstawe TS3 :) dawno to bylo a jednak sie doczekalam zwierzakow ^^ nie wiem, zastanawiam sie jednak nad demem, sciagnac czy poczekac od razu za "normalnym" dodatkiem.. zobacze screeny z dema to zdecyduje :P
|
TheSimka3 - mówisz, że byłabyś w stanie ściągnąć moda, gdyby tylko Twoja gra nie zamulała po jego zainstalowaniu, a nie masz siły kliknąć na ,,opcje'' i zaznaczyć ,,nie pokazuj komunikatu o wspomnieniach" (czy jakoś tak)?
Ciekawe czy to demo będzie oddzielne. Mam taką nadzieję. |
ciekawe czy będą wszystkie rasy w demie. mam nadzieje że tak :D jutro pewnie i tak nie bedę potrafiła tego pobrać ^^
|
w demie ma byc ponad 100 ras zwierzat a w oryginalnym dodatku 200 z kawalkiem :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:02. |