![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
to gdzie te pliki się instalują ? : O
W DCCache ? |
Cytat:
|
no to DZIĘKUJĘ, nie mam już pytań... raczej. : >
|
Ja mam pytanie:
Postanowiłam zrobić renowację jednego z lokali w Starlight Shores. I co zobaczyłam? http://i.imgur.com/r7OU7.jpg Czy ktoś wie co to jest? |
jak i którym modem(?) włączyć komunikaty o tym co dzieje się w mieście? i nie chodzi mi o te, które wysyła gra, tylko takie o sąsiadach np. że x i y się rozstali, a x i z będą mieli dziecko?
|
Wiem, że już było ale nie mogę znaleźć - jak się robi półpiętro lub podwyższane ściany by sufit był wyżej? Nie chodzi o półścianki.
|
czy jest jakis sposob przeprowadzki simow do innego miasta np. z sunset valley do innego, by zachowac drzewo genealogiczne/wiezi rodzinne?
|
Hmmm... Spróbuj wszystkich członków drzewa genealogicznego (czyli całą rodzinę) wprowadzić do jednego domu. Wtedy będą tak naprawdę rodziną. Przeprowadź do innego miasta i znów porozsyłaj w różne domy ;)
|
oj to to nie wchodzi w wgre xD hmmm ile ich to jest?...dziadkowie czyli dwojka juz nie zyje + 21 osob :P.....hje hje hje...
|
To nie ma opcji :( Chyba, że jakimś modem, ale już się na tym nie znam, możesz popytać anie_1981 lub Bjork ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51. |